Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u planu treći

Tomislav Bralić i klapa Intrade ovaj vikend rasprodali dva koncerta u Lisinskom

tomislav bralić
Foto: PR FOTO
08.12.2014.
u 22:19

U prepunom Lisinskom, Tomislav Bralić i klapa Intrade, ovaj su vikend donijeli čaroliju zapisanu u zvuku dalmatinske pisme, a posebnog raspoloženja publika je većinu koncerta pjevala u glas sa njima pa se Bralić našalio da večeras pjevaju sa klapom 'Lisinski'...

Već tradicionalno godinu za godinom, i nevjerojatno, ali uvijek za ljestvicu bolje, Tomislav Bralić i klapa Intrade ovaj su vikend zaposjeli metropolu i sa čak dva rasprodana koncerta u Lisinskom oduševili publiku.

Velika želja klape bila je da ponovno nastupe u Lisinskom i da osjete atmosferu raspjevanog Lisinskog. Oba koncerta rasprodana su u rekordnom roku, i to svega nekoliko dana nakon prvih najava. To ni ne čudi, kada je poznato kako je to jedina naša klapa koja osim što uvijek rasproda svoje tradicionalne koncerte u Zagrebu, jedina klapa koja je napunila i zagrebačku Arenu, najčešće rezerviranu za svjetske glazbene zvijezde. U prepunom Lisinskom, Tomislav Bralić i klapa Intrade, ovaj su vikend donijeli čaroliju zapisanu u zvuku dalmatinske pisme, a posebnog raspoloženja publika je većinu koncerta pjevala u glas sa njima pa se Bralić našalio da večeras pjevaju sa klapom 'Lisinski'!

Na prvom koncertu kao gost im se pridružio Tedi Spalato, koji je ujedno i autor njihove pjesme 'Cviće' po kojoj su nazvali i svoj novi album čije su prve primjerke posjetitelji imali prilike kupiti upravo u Lisinskom, a u nedjelju se klapi na pozornici pridružila Zorica Kondža koju je publika pozvala i na bis, te je sa klapom zapjevala kultnu 'Konobu'. Obje večeri u Lisinskom je vladala posebna atmosfera zbog specifičnog ambijenta koji ova dvorana pruža, Tomislav je istaknuo kako mu je drago da ove godine su zapjevali upravo u Lisinskom jer im je prvi koncert koji su održali tamo 2006. bio jako značajan.

Ove godine je klapa definitivno svojoj zagrebačkoj publici pružila jedno novo iskustvo i malo drugačiji oblik tradicionalnog koncerta, a dogodine se vraćaju u Dom sportova gdje će održati svoj slavljenički koncert kojim će obilježiti 30 godina djelovanja klape. Svi oni koji nisu imali sreću biti na ovom koncertu uskoro će imati priliku vidjeti snimku koncerta na HTV-u. Na koncertu je već tradicionalno bilo puno njihovih fanova iz Slovenije koji nikako nisu željeli propustiti njihove jedinstvene koncerte u Zagrebu. Tomislav Bralić i klapa Intrade i ovu godinu obilježili su sa nizom velikih uspjeha a tri koncerta u Lisinskom posebno su snažno odjeknuli kao još jedna velika potvrda njihove omiljenosti kod publike! Raduje nas da vlada veliko uzbuđenje i da svi jedva čekaju novi klapski spektakl, njihov treći koncert u Zagrebu, rezerviran za četvrtak 11.12.2014.

Foto: PR FOTO

>>Tomislav Bralić i klapa Intrade rasprodali koncert u Lisinskom, dodan još jedan datum!

>>Novi album i tri koncerta božićni su dar publici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije