Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet drugačiji

Tom Cruise ponovno obožavatelje iznenadio izgledom lica: 'Prestani s filerima!'

F1 Grand Prix of Great Britain
Foto: HOCH ZWEI
1/7
16.11.2021.
u 19:10

Holivudski zavodnik Tom Cruise još je jednom obožavatelje iznenadio izgledom lica. Paparazzi su ga uhvatili na aerodromu Duxford u Cambridgeu gdje pohađa satove letenja za novi nastavak 'Nemoguće misije', a odmah su krenula nagađanja o filerima.

Holivudski glumac Tom Cruise (59) početkom listopada sa sinom Connorom (26) otišao je na utakmicu u Oracle Parku u San Franciscu kada se pojavio natečenog lica i potpuno crven. Vidno raspoloženi glumac družio se s fanovima na tribinama i fotografirao s ljudima oko sebe, a brojni su bili iznenađeni kada su ga vidjeli na velikom ekranu na stadionu.

Odmah su krenula nagađanja kako je bio na nekakvog zahvatu zbog čega mu je lice trenutno natečeno, no ništa nije bilo potvrđeno. Novije fotografije koje su snimljene na aerodromu Duxford u Cambridgeu ponovno su iznenadile obožavatelje. Fotografije ponovno pokazuju promjene na njegovom licu, ali ovaj put nema ni traga natečenosti i crvenilu. Koža na licu ovaj put mu je bila obješena pa neki već nagađaju da su fileri počeli popuštati.

"Ne znam što mu je, ali izgleda umorno", "Treba mu odmor", "Prestani s filerima!", pisali su obožavatelji pod fotografijama. 

Inače, Cruise na aerodromu u Cambridgeu pohađa satove letenja koje mu trebaju za snimanje 'Nemoguće misije 8' koja se u kinima trebala pojaviti sredinom 2022. godine, no pandemija je poremetila planove. 'Nemoguća misija 7' trebala se ovaj mjesec naći u kinima, međutim ona će se tek moći gledati 27. svibnja iduće godine pa će tako 8. nastavak ipak pričekati do 2023. 

VIDEO>>Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije