Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastava od 31x13 metara

Tko je sve potpisao veliku navijačku zastavu za Francusku?

Poznati potpisivali zastavu
Foto: Saša Ćetković
1/6
14.05.2016.
u 19:18

Poznata lica s domaće scene te nogometni navijači danas su u popularnom kafiću Café De Paris na zagrebačkoj špici potpisivali dijelove tkanina koji će postati velika zastava.

Damir Martin, Tarik Filipović, Lana Klingor Mihić, Saža Lozar, Korana Gvozdić, Mirna Maras, Petra Nižetić i drugi pridružili su se dugačkom popisu ljubitelja nogometa čija će se imena naći na najvećoj domaćoj navijačkoj zastavi za ovogodišnje veliko nogometno natjecanje. 

Poznata lica s domaće scene te nogometni navijači danas su u popularnom kafiću Café De Paris na zagrebačkoj špici potpisivali dijelove tkanina koji će postati velika zastava, a imali su i priliku isprobati svoje nogometne vještine pomoću VR igrica koje im je omogućilo Karlovačko.

Ukupno 400 crvenih i bijelih komada platna postavljeno je u ugostiteljske objekte diljem Hrvatske kako bi ih potpisao što veći broj zaljubljenika u nogomet. Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama spojit će se u zastavu veliku 31X13 metara, a ona će s najvatrenijim navijačima otputovati  u Francusku. 

Velika navijačka zastava samo je jedna od aktivnosti koju za ljubitelje nogometa i strastvene navijače ove sezone priprema Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja i podrške našoj ekipi uz Karlovačko. Tamo će ljubitelji ovog sporta imati priliku uživati u najboljoj nogmetnoj atmosferi i navijanju uz vrhunsko pivo i navijačke nagrade.

Komentara 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:01 14.05.2016.

I Bitorajac ce potpisati i to na bijelo pollje haha

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
21:05 14.05.2016.

lana klingor omg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije