Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna australka

Tko je ona? Nakon najbržeg čovjeka na svijetu, zavela je nogometaša i uništila mu desetogodišnji brak

Foto: Instagram
1/3
23.08.2019.
u 20:02

Manekenka iz Australije hvalila se mjesecima kako ju misteriozni muškarac vodi na vikende iz snova, a sada svi pretpostavljaju da se radi o poznatom nogometašu.

Šuška se u Britaniji kako je Instagram model Holly Young kriva za raspad braka britanskog nogometaša Phila Jagielka. Nagađa se da je upravo zbog nje ostavio dugogodišnju suprugu Emily.

Prema pisanjima tamošnjih medija, Emily više nije mogla podnijeti nevjeru supruga pa je nakon 13 godina veze i deset godina braka priča neslavno završila. Holly je zbog Phila početkom godine preselila u Manchester kako bi mu bila bliže. Australka je mjesecima pričala o nepoznatom muškarcu koji joj uljepšava život i vodi na vikende iz snova, ali tada nitko nije pretpostavljao da se radi o oženjenom Philu, a izvori bliski supružnicima tvrde da je prekid konačan i nema povratka na staro.

Ovu crnku povezivali su s Usainom Boltom s kojim je bila u vezi godinu dana, a nakon što je obavila operaciju grudi od nevjerojatnih 10.000 funti (skoro 80.000 kuna) osvanula je na naslovnicama britanskih tabloida.

Prva potvrda njihove veze stigla je nakon jednog sastanka u Londonu. Naime, nogometaš je nazvao njezinu tvrtku kako bi dobio detalje o njenom odlasku na Tjedan mode. Australski mediji su nagađali da se radi o aferi s nogometašem Manchester Uniteda, što je njoj onda odgovaralo jer je to bila dobra priča za zataškati vezu s Philom.

Ovi parovi nisu dugo opstali u braku.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
22:49 23.08.2019.

Phil ??? Kaj ni mogla najti nekog pernatijeg i slavnijeg ak je tolko dobra ?!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:25 23.08.2019.

Treba joj uvesti porez na oblatne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije