Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna sličnost

TikTokerica objavila video, a komentari o tome da izgleda kao Rihanna ne staju: 'Kad izlazi album?'

Foto: TikTok
1/16
25.09.2021.
u 14:32

Crte i oblik lica, usne, nos, jedina razlika koja upada u oči jest boja kose: popularna pjevačica je brineta, a Avery plavuša.

Dvojnici poznatih već su dobro poznata tema. Neki imaju za cilj izgledati kao poznati pjevač ili glumac te sa zbog toga podvrgavaju raznim operacijama, a drugi nisu ni svjesni svoje sličnosti.

U ovu drugu skupinu ide i TikTokerica Avery koja nije shvatila koliko liči popularnoj pjevačici Rihanni dok joj to nisu rekli njezini pratitelji na ovoj društvenoj mreži. Posebno je to vidljivo u videu u kojim se našalila s filterom koji joj je izobličio lice. Nakon što se filter na kraju videa maknuo, Avery je pokazala da izgledao kao sestra blizanka poznate pjevačice.

Crte i oblik lica, usne, nos, jedina razlika koja upada u oči jest boja kose: popularna pjevačica je brineta, a Avery plavuša. U jednom je trenutku priznala i da cijeli život dobiva komentare o sličnosti s Rihannom, ali da ona tome nije davala na značenju. Objasnila je da je navikla na svoj izgled kao svoj te da s ne doživljava kao Rihanninu blizanku.

@notavrey u give me feelings 🙃#fypage ♬ U GIVE ME FEELINGS - :)

Inače, dvojnici često od svoje sličnosti mogu i živjeti, tako i Nathan Meads, dvojnik glumca Brada Pitta. U razgovoru za The Mirror, on je jednom prilikom otkrio da po nastupu zaradi između 200 i 500 funti, što je iznos od 1700 do 4400 kuna

VIDEO Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji 'Seks i grad'

Ključne riječi

Komentara 1

YO
yopi
14:41 25.09.2021.

Vijest godine,tikotokerica lici na pjevacicu pa ljudi komentiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije