Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve pokazao na društvenim mrežama

TikToker jeo samo brzu hranu 100 dana i izgubio 26 kilograma: 'Čini se da može'

Foto: TikTok screenshot
1/3
03.06.2023.
u 21:00

Kevin Maginnis iz Nashvillea početkom godine je započeo ovu svoje neobičnu dijetu koja je bila toliko uspješna da je sada s njom krenula i njegova supruga.

Brza hrana inače smatra se hranom koja pomaže kod dobitka težine, a ovo uvriježeno mišljenje srušio je jedna TikToker koji je 100 dana jeo proizvode iz jednog poznatog lanca brze hrane za doručak, ručka i večeru te izgubio velik broj kilograma. Naime, 57-godišnji Kevin Maginnis iz Nashvillea početkom godine je započeo ovu svoje neobičnu dijetu, a sada je rekao da je pao sa 107 kilograma na 81 kilogram, odnosno, izgubio nevjerojatnih 26 kilograma.

Ovu razliku postigao je dok jeo samo pomfrit i hamburgere iz McDonald'sa. Cijeli proces, kao i svaki obrok, objavljivao je na svojem TikTok profilu gdje je i objasnio da je dio njegove tajne uspjeha to što je u svakom obroku pojeo samo polovicu ponuđene hrane i držao se vode, umjesto gaziranih sokova. Također, nije konzumirao alkohol niti jeo grickalice punih 100 dana.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ original sound - bigmaccoaching

- Budući da sam jeo tako malo, uvijek sam bio gladan do sljedećeg obroka - rekao je Maginnis, pozivajući druge da "prestanu ocrnjivati hranu" i da se usredotoče na porcije.

- Postoje li bolji mikronutrijenti ili makronutrijenti za zdravlje mozga? Apsolutno. Ali kada je riječ o rješavanju pretilosti, smanjite veličinu obroka - objasnio je. Tvrdio je da su mu se nalazi krvi također poboljšali, primijetivši da su mu trigliceridi pali za 205 bodova, a kolesterol za 65 bodova.

VEZANI ČLANCI:

- Može li jedenje četvrtine funte sa sirom poboljšati moj A1C? - upitao je voditelje emisije Today gdje je gostovao.

- Čini se da može jer sam prije bio korak do dijabetesa, a sada sam u zdravim granicama - odgovorio je samom sebi.

Dodajmo da je ta dijeta postigla toliki uspjeh da je čak i njegova supruga započela vlastitu McDonald's dijetu.

VIDEO Nina Violić odala Nevenu Ciganoviću: 'I danas me žene zovu i govore da su držale moju sliku na zidu'

 

Komentara 4

Avatar Duksi
Duksi
22:34 03.06.2023.

Može se smršaviti i od najkaloričnije hrane na svijetu,koju možete dnevo jesti i 10 puta, ali po 10 grama.

Avatar Cohen
Cohen
22:20 03.06.2023.

Dokazi? "On je rekao". Ime lanca se spominje, pa je lako moguće da je sponzorirao ovu "vijest". Možda je isti efekt (ako je to istina) mogao postići i konzumiranem cijele porcije hamburgera, ne i krumpirića.

NO
No1
23:35 03.06.2023.

Znaci... jedes toliko da si uvijek gladan... a rezultat je... nakon nekog vremena takvog gladovanja... smrsavis. Tko bi to mislio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije