Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav na prvi ton

The Voice – Koji vam je od ovih nastupa fantastične Nine Kraljić najbolji

Voice live emisija
Foto: Dario Njavro za HRT
1/5
23.03.2015.
u 11:18

Ono što je Houdek prvi prepoznao, okrenuvši se prvi Nini na audiciji, ubrzo je prepoznala i cijela nacija, zaljubivši se u magične izvedbe ove simpatične djevojke

– Draga, ti si već sada ''The Voice''. Ovo je bila najbolja audicija koju sam ja dosad čuo – rekao je dirnuto Jacques Houdek Nini Kraljić nakon što je završila sa svojom audicijom u popularnom showu HRT-a.

Ono što je Houdek prvi prepoznao, okrenuvši se prvi Nini na audiciji, ubrzo je prepoznala i cijela nacija, zaljubivši se u magične izvedbe ove simpatične djevojke. Led je probila singlom "Beneath Your Beautiful", a nakon što je oduševila, odabrala je Houdekov tim. Za nju se borio i Tony Cetinski, no ljubav Nine i Jacquesa dogodila se na prvi pogled, odnosno ton.

U prvom dvoboju, a drugoj Nininoj izvedbi na ''The Voiceu'', Jacques ju je spojio s Martinom Milošević, a izvele su singl "Say Something" Christine Aguilere i grupe "A Great big World". Sjajan odabir singla, i odlične izvedbe. I iako je Martina bila jako dobra, Nina je ponovno sve bacila na koljena svojim vokalom.

Ništa manje nismo dobili i na prvoj live večeri. Nina je izvela "Wicked Game", na sebi svojstven način. Oduševila je žiri, ali i gledatelje koji su je ''spasili'' i omogućili joj da ide dalje s natjecanjem.

>>O njenom se nastupu priča i dan poslije. Čime je to Nina Kraljić osvojila publiku i mentore

>>Jacques: Neću mirno spavati jer sam izbacio Melanie

Komentara 8

MA
marelica
13:07 23.03.2015.

Ne gledam emisiju, ali sam sada preslušala Ninine izvedbe. Zaista prekrasan glas! Nadam se da će pobijediti, zvuči svijetski.

LI
limeni
15:18 23.03.2015.

Draga djevojko,bog ti je dao nesto sto daje rijetkima. Ja kad te gledam i slusam osjetim takvu energiju koju sam osjetio samo kod pok. Tose. Sve nabolje u zivotu i nadam se tvojoj pobijedi. Moj glas imas.

RZ
Rocky.Zg
21:37 23.03.2015.

Ne gledam ni ja emisiju, moj sin je gleda. Ja sam radio nesto drugo kad sam čuo ovu curu, nisam je prije ni vidio ni čuo. Sve sam ostavio, i došao pred TV, hipnotiziran kao da sam u svijetu vilenjaka ili u nekoj bajci. Od sinoć sam je poslušao 50 puta. Začarala me potpuno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije