Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV premijera danas

Tarik Filipović među prvima pogledao prvi nastavak serije 'Legion'

Legion
Foto: Promo
1/4
09.02.2017.
u 14:56

Prva epizoda dugoočekivane serije „Legion“ na malim ekranima će se emitirati večera u 22 sata na Foxu-u

Premijera serije "Legion" konačno stiže i na male ekrane u Hrvatsku, a prije tv premijere projekcija prvog nastavka serije prikazana je u Muzeju iluzija u Zagrebu. 

U atraktivnom prostoru muzeja gosti su premijerno pogledali kako izgleda kaotični svijet najnovijeg super heroja Davida kojeg igra Dan Stevens Serija „Legion“je rezultat najnovije suradnje oskarovca Noaha Hawleya i Johna Camerona - slavnih producenata koji su za FOX-ovu uspješnicu “Fargo” osvojili nagrade Emmy i Zlatni globus. Produkciju serije “Legion” potpisuju FX Productions i Marvel Television. 

Projekciju prvog nastavka nije propustio ni Tarik Filipović. 

U glavnim ulogama u seriji nas očekuju: Dan Stevens kao David Heller, Rachel Keller kao Syd Barrett, Jean Smart kao Melanie Bird, Aubrey Plaza kao Lenny Busker, Jeremie Harris kao Ptonomy Wallace, Amber Midthunder kao Kerry Loudermilk, Katie Aselton kao Amy Haller i Bill Irwin kao Cary Loudermilk.

Prva epizoda dugoočekivane serije „Legion“, bit će u Hrvatskoj prikazana 9. veljače u 22:00 h na kanalu FOX. 

>>Popularna serija nakon 11 godina emitiranja gasi se zbog sudske tužbe

>>FOX objavio datum početka emitiranja šeste sezone najgledanije serije u povijesti kablovske televizije ''Živi mrtvaci''​

Komentara 1

RA
raikonen
09:34 10.02.2017.

Bravo, neprocjenjivo, fantastična i nadasve važna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije