Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasila se

Tanja Ivanišević: Kriviti druge za naše nevolje, znak je neznanja

goran ivanisevic
pixsell
09.04.2013.
u 18:49

– Kriviti druge zbog naših nevolja, znak je neznanja. Kriviti sebe, početak uviđanja. Ne kriviti ni sebe ni druge, znak mudrosti – zaključila je Tatjana.

Najbolji dan u tvome životu je onaj dan kad odlučiš da je život samo tvoj. Bez ispričavanja i opravdanja. Bez ikoga na koga ćeš se osloniti, od koga ćeš zavisiti ili koga ćeš kriviti. Svatko može odustati. To je najlakše. Ali ustrajati i nastaviti boriti se kada se sve ruši, to je prava snaga, napisala je Tatjana (35) na Instagramu dan nakon što je časopis Story objavio da se poslije 15 zajedničkih godina rastaje od bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (41). 

Bivšoj manekenki na post na Instagramu prijatelji su odgovorili porukama podrške.  

Tatjana i Goran još nisu ništa rekli na napise o raspadu njihovog četiri godine dugog braka.

Kriviti druge zbog naših nevolja, znak je neznanja. Kriviti sebe, početak uviđanja. Ne kriviti ni sebe ni druge, znak mudrosti – zaključila je Tatjana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije