Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekonomski razlozi

Tajči odgodila povratničku turneju: Jako mi je žao!

tajči (1)
Pixsell
26.08.2011.
u 12:33

"S obzirom na ekonomsku situaciju u državi, željela sam da cijena ulaznice bude pristupačna svima. Zbog velikog budžeta turneje to nije bi bilo moguće"

– Žao mi je zbog pomicanja termina turneje, ali publici dugujem pošteni povratak nakon dvadeset godina. Zato smo se odlučili na ovaj potez. Interes publike, mojih prijašnjih obožavatelja, a i velikog dijela jedne cijele nove generacije koja me je iznenadila time što zna i voli moje hit-pjesme, dodatna mi je motivacija da ne posustanem u želji da na ovoj planiranoj turneji pružim vrhunski glazbeno-scenski show – izjavila je Tajči i time potvrdila da se najavljena povratnička turneja neće dogoditi.

Turneja "Ludujemo s dušom", kojom je Tajči trebala zapjevati svoje velike hitove u najvećim gradovima u regiji, pomiče se za proljeće 2012. Razlog takvoj odluci dodatni su pregovori s marketinškim partnerima, koji će, uz Yamaha Entertainment Groupe iz Nashvillea, producirati koncerte rađene po svjetskim standardima, piše u priopćenju menadžmenta Tatjane Cameron.

Ulaznice za prvotno planirane termine nisu bile puštene u prodaju.
 
– S obzirom na ekonomsku situaciju u državi, željela sam da cijena ulaznice bude pristupačna za sve one koji ponovno žele čuti pjesme poput "Hajde da ludujemo", "Moj mali je opasan" ili "Bube u glavi". Zbog jako velikog budžeta cijele turneje, to u ovom trenutku ne bi bilo moguće, zato smo odlučili pričekati i pomaknuti turneju za proljeće 2012. godine – istaknula je Tajči.

Do koncerata glazbenica planira izdati nekoliko novih pjesama, ali i starih hitova u novom ruhu, koje ce snimiti s ekipom vrhunskih američkih i hrvatskih glazbenika s kojima trenutačno surađuje.

Ključne riječi

Komentara 12

DR
drug
15:04 26.08.2011.

Takve poteze jako postujem i cijenim... Dobro nam dosla

MI
Milkica
15:53 26.08.2011.

Ta ženska ima ozbiljan poremećaj. Kakva zvijezda?! Slušali su je klinci. Kao da netko kaže da su Darko, Ivica i Bucka zvijede. A ako joj je toliko stalo do tih 15 fanova koje ima, što im nije došla pjevati za vrijeme rata. A ne, sigurnije je bilo držati guz*icu u Americi. Da ne spominjem to isfuravanje na vjeru. Nek i dalje pjeva američkoj pasivi, nek nas pusti na miru. I nek si djecu nauči hrvatski.

FE
Felicijen
16:28 26.08.2011.

Bok ljudi, ja sam se malo zaletjela....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije