Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O zlostavljanju

Tajči: Nisam se mogla zaštititi od pohlepnih i moćnih muškaraca

Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
18.10.2017.
u 12:32

Na Facebooku je pokrenuta i akcija kojoj je cilj osvijestiti problem seksualnog zlostavljanja, a svoju priču uz hashtag MeToo napisala je i naša pjevačica Tajči.

Nakon što su glumice Hollywooda progovorile o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju u filmskoj industriji, svoja iskustva počele su dijeliti i glazbenice i manekenke.

Na Facebooku je pokrenuta i akcija kojoj je cilj osvijestiti problem seksualnog zlostavljanja. Žene koje su imale takva ružna iskustva uz hashtag MeToo opisale su svoju priču. Na društvenim mrežama svoju priču je ispričala i naša poznata pjevačica Tajči koja već godinama živi u Americi.

 

 

– U vrijeme dok sam bila zvijezda u Hrvatskoj, napravili su lutku koja je meni slična. Strahovala sam od te lutke jer sam se bojala da njome šaljem poruku mladim djevojkama i govorim im: šutite, smješkajte se i nek vam drugi upravljaju rukama i nogama i dospjet ćete daleko. Nikakav novac i slava ne mogu mi zatvoriti oči pred onim što se događalo oko mene. Bila sam slomljena u tinejdžerskoj dobi i osjećala sam da se ne mogu zaštititi od pohlepnih i moćnih muškaraca. Ostavila sam sve kako bih se oporavila i pronašla način da zaustavim manipuliranje koje se temelji na zloupotrebi moći – piše Tajči.

1/11

Komentara 24

AL
Alkana
13:10 18.10.2017.

Svaka čast Tajči, izabrala je pravi put poštenog obiteljskog života umjesto pokvarenog celebrity života kakvog joj se nudilo u Hrvatskoj. Mogla je biti prva zvijezda na Balkanu, a i bila je, sve je to ostavila i spasila se od takvogg ispraznog i opasnog nemoralnog života. Izabrala je pravu stranu!

SX
sudbina x
13:08 18.10.2017.

Tko je ono vodio karijeru Tajči dok je pjevala u Hrvatskoj?

Avatar debela koli
debela koli
12:56 18.10.2017.

Neka kaže tko je uznemiravao. Tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije