Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak kući

Tajči dolazi u Hrvatsku održavati duhovne seminare

Tajči
Foto: Pixsell
1/6
23.06.2018.
u 15:20

Osnovala je udrugu Waking Up Revolution, a na brodu MS Paradis, koji će ploviti od Splita do Dubrovnika, održavat će seminare.

Tajči ili Tatjana Cameron vraća se u Hrvatsku od 13. do 20. listopada kako bi održala seminare i radionice iz duhovnosti. 

Osnovala je udrugu Waking Up Revolution, a na brodu MS Paradis, koji će ploviti od Splita do Dubrovnika, održavat će seminare. 

 

 

 

 

Tijekom tih osam dana naša nekada popularna pjevačica, koja godinama živi u Americi, posjetit će Hvar, Brač, Mljet i Korčulu, a svi zainteresirani mogu nakon završetka seminara posjetiti i Međugorje. 

Tajči je prošle godine od raka pluća preminuo suprug Matthew i od tada Tajči redovito drži predavanja o ljubavi i njenoj moći te u sklopu svoje udruge "Waking UP Revolution" održava motivacijske govore. 

Komentara 25

MR
mrvi
11:44 23.06.2018.

Konacno--to cekam vec godinama. ???

OB
ObrenM
16:28 23.06.2018.

Sto,a Frljica bi slavili ?!

DS
ds
18:45 23.06.2018.

Tko zna kakvoj Sekti pripada.Ona vodi seminar o duhovnosti,svasta.Sta,ovo je promo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije