Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet "kralja karnevala"

T. Cetinski: Ne maskirajte se u Željku Markić da ne dobijete flašu u glavu

tony cetinski
Foto: Narodni radio
1/5
25.02.2014.
u 12:58

Tony Cetinski dobio je zadatak da slušateljima showa Dalibora Petka savjetuje kako da budu što sličniji zvijezdama i javnim osobama u koje se žele maskirati

– Kad sam bio mali, volio sam se maskirati u Sandokana. Imao sam taj kostim, čak i mačetu – prisjetio se u showu Dalibora Petka na Narodnom radiju Tony Cetinski, glavna zvijezda ovogodišnjeg karnevala u Lisinskom, koji će se održati u subotu, 1. ožujka.

U emisiju se javila i Sanja Doležal, voditeljica subotnjeg karnevala.

– Baš se veselim jer to će biti moj prvi posjet Tonijevu koncertu – rekla je Sanja, kojoj je Cetinski savjetovao da odjene kostim Hurem, a on će se onda pojaviti u ulozi Sulejmana.

Tony je dobio zadatak slušateljima savjetovati kako da budu što sličniji zvijezdama i javnim osobama u koje se žele maskirati.

– Ako želite izgledati kao Drele, stavite jastuk ispod košulje i pofarbajte kosu u narančasto, a za Bandića mora biti elegancija na vrhuncu i dobro se počešljajte – rekao je Tony napomenuvši da je za vjernu kopiju Indire također presudna frizura i karakteristični smijeh, koji je vjerno demonstrirao.

Takav je bio i na spomen ministra financija.

– Uuuu, ja bih se maskirao u Linića. Ćela na glavi, fiskalna kasa u ruke i pazite kako pričate – rekao je Tony napomenuvši da se bolje ne maskirati u Željku Markić.

– Moj je savjet ne maskirati se u nju da ne biste dobili s flašu u glavu – rekao je Tony.

Kostim Tatjane Jurić predložio je samo mršavima, za "Ivicu Kostelića" potrebno je uzeti srebrnu medalju i skije. Da bi se utjelovilo Dubravka Šimenca, kaže, potrebne su štule i vaterpolska kapica, a za kostim Severine štaka jer je trenutačno ozlijeđena, uz preporuku, jako se dobro srediti.

– Ma Severina je super. Zasad je odlična kuma, ali još ćemo to vidjeti. Nisi kuma samo tu večer – smijao se Tony otkrivši da u travnju objavljuje potpuno novu pjesmu, a novi album kao i prvi koncert promotivne turneje u zagrebačkoj Areni priprema za listopad.

– Moja je želja plesniji album, na tragu Dina Dvornika koji je ostavio veliku prazninu – otkrio je Tony.

>>Tony Cetinski: Ne bih preživio da smo vjenčanje slavili još i u Istri

>>Dubravka i Tony proslavili vjenčanje u Vinkovcima bez Severine

Komentara 24

SE
sestrićna
13:24 25.02.2014.

još jedan ronilac koji ovakvim izjavama pokušava od partije iskamčiti oprost za mamine milijune...

KG
KG002
13:58 25.02.2014.

Ovaj lik je stvarno prava moralna vertikala!

SP
Spezispezi
13:48 25.02.2014.

Radije se maskirajte u nekoga od obitelji Cetinski, čuvene poštenjačine, možda vam koji milijunčić završi u džepu ito u eurima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije