Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROSLAV TIJAN

Sudionik showa 'Ljubav je na selu' prodaje kuću u koju je dovodio djevojke

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/6
22.05.2018.
u 17:09

Ispod oglasa odmah su se pojavili komentari kako ga je "Hercegovka sigurno ostavila". Hercegovka o kojoj se piše jest Međugorka Valentina Kordić (25), koja je ostala posljednja od natjecateljica i koju je Vatroslav u posljednjoj epizodi odveo u šoping u Zagreb.

Vatroslav Tijan (39), jedan od sudionika ovogodišnje sezone popularnog showa "Ljubav je na selu", oglasio je prodaju kuće u kojoj je snimao emisiju i dovodio potencijalne kandidatkinje za ženu. Na društvenim mrežama pojavio se njegov oglas u kojem stoji: "Kuća s pet apartmana i restoranom, 440 m², 2012. godine, stiropor, solarno, centralno, potpuno opremljena i rezervirana za sezonu 2018., cijena 300.000 eura, 290.000 bez opreme. Samo cash. Može i mali popust, ali nakon sezone".

Ispod oglasa odmah su se pojavili komentari kako ga je "Hercegovka sigurno ostavila". Hercegovka o kojoj se piše jest Međugorka Valentina Kordić (25), koja je ostala posljednja od natjecateljica i koju je Vatroslav u posljednjoj epizodi odveo u šoping u Zagreb.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Ne, ne mičem se ja iz Ražanca nikamo. Imam više kuća, ostajem ovdje. Ne mijenjam život, samo ulazim u druge poslove u turizmu. Imam neke nove ideje, ali nije sigurno što će se od toga realizirati. Ako se ostvare, znat će se... – rekao je Vatroslav za Slobodnu Dalmaciju.

Neki su korisnici Facebooka komentirali i kako je Vatroslav iskoristio show da može reklamirati kuću koju prodaje, no on tvrdi kako se kuća prodaje zadnje dvije godine.

Ljubav je na selu
1/49

– Nije to ništa novo... Ranije sam držao višu cijenu, sad sam je malo spustio, pa ako ode, dobro ode. Ako ne, ništa. U pitanju je super kuća od koje ja živim i ne moram je prodati. Ali ako netko naleti, zašto ne?! Ima li interesa?! Tu i tamo ima nešto upita, neki ljudi iz agencija dolaze pogledati kuću. Ima potencijala, buking je prošle sezone bio rekordan. Ova sezona jošje bolja, najvjerojatnije će opet biti rekordna – rekao je za Slobodnu Dalmaciju Vatroslav.

Komentara 9

ST
Stipan
18:15 22.05.2018.

Ovaj je u najmanju ruku Rokefelov unuk.

SX
sudbina x
16:24 23.05.2018.

Uvijek se pitam što tjera pojedince da se blamiraju po ovakvim emisijama...Ovaj čovjek je imao razlog...Bravo...

CV
cvijece
22:44 22.05.2018.

Mukte je oglasio prodaju svoje kuće .Lukavo.No nije upoznao pučanstvo sa ljepotom i prednostima tog malog mjesta nadomak Zadra,to mu je promašaj a imao je (neponovljivu) priliku .Mogao je promovirati Ražanac,imao je priliku biti ambasador i potaknuti interes domaćih ih i stranih turista da dođu na odmor u što većem broju (20 km do Zadra,20 minuta, prekrasna cesta) pa bi onda možda i prodao svoju nekretninu .U mjestu su kupili kuće i Nijemci,Finci,Talijani,Slovenci i mnogi drugi. koji znaju cijeniti onu našeg Wojtyle"Tišina je sve veće blago".Ražančani su razočarani ispraznim i dosadnim prikazima iz njegovog dnevnog boravka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije