Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIZAO VELIKU JABUKU

Steve Mešić Ludin: Dobio sam pravi posao i zbrinuo mamu i baku

Steve Mešić Ludin
Foto: Steve Mešić Ludin/blog
1/4
13.10.2016.
u 14:12

– S obzirom na to da su moji dragi večernjakovci objavili priču iz Lisabona kako tražim sponzore za put u Ameriku, vijest se munjevito proširila društvenim mrežama – kaže Ludin

Hrvatski reper Steve Mešić Ludin zadnji nam se put s puta oko svijeta biciklom, na koji je krenuo u svibnju, javio iz Lisabona. Sada je u New Yorku i javlja se s izvrsnim vijestima – dobio je ne samo američku vizu nego i posao u Madridu, zahvaljujući čemu je spasio egzistenciju mami i baki, a sve se dogodilo zbog njegove hrabrosti, dobrih ljudi, ali i Večernjeg lista čiji je bloger.

Piše knjigu i rime za album

– S obzirom na to da su moji dragi večernjakovci objavili priču iz Lisabona kako tražim sponzore za put u Ameriku, vijest se munjevito proširila društvenim mrežama. Mjesec dana proveo sam u tom gradu sav na iglama. Hoću li dobiti vizu ili neću? Nakon što sam u veleposlanstvu pokazao slike s putovanja i plan puta, rekli su mi: “Ovakav slučaj još nismo imali! Neka vam je sa srećom u Americi!” Ja letim u New York! Ne vjerujem. Znači, vrištim po cesti i slavim! – prepričava Ludin koji je trenutačno u New Yorku, a odande će u Madrid. Podsjetimo, na put je krenuo nezadovoljan stanjem u zemlji, gdje je po 15 sati dnevno radio kao dostavljač, pa je odlučio krenuti na put oko svijeta i potražiti posao kako bi zbrinuo majku i baku. – Dok pišem ovo, još uvijek ne vjerujem da sam došao do cilja, pronašao samog sebe i primio Gospodina u svoj život – piše pa o novom poslu dodaje:

– Posao sam dobio u Madridu! Javili su mi se mnogi ljudi, ali jedan čovjek poslao mi je dugu poruku, rekao da me prati cijelo vrijeme te da je on kao i ja nekada bio na samom dnu i Bog mu je pomogao. Zbog toga on sada želi pomoći nekom i ostati anoniman jer inače njegova pomoć nema svrhu.

Stekao doživotnog prijatelja

– Čeka me smještaj u New Yorku kod njegove obitelji, posao o kojem ćemo porazgovarati i poruka da se ne brinem za majku i baku. Sletio sam u New York, upoznao svog novog prijatelja kojem teško da ću se moći ikada odužiti! Vizu sam dobio na šest mjeseci i nakon toga letim u Madrid, gdje ću raditi u struci kao električar, a za to nikad nisam dobio priliku u svojoj zemlji. Majku i baku već sam sada osigurao. Radim na novoj knjizi s ovog putovanja i pišem rime za album. Izaći će zajedno u paketu i zvat će se “Baguette” po najjeftinijem kruhu u Europi – kaže i zahvaljuje svima na podršci u avanturi.

>>Zagrebački reper na najboljem putu da ispuni svoj san. I to na biciklu! Nedostaje još malo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije