Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procurila snimka

Srpski pjevač ulovljen u krađi na benzinskoj postaji u Hrvatskoj

Foto: Youtube/Screenshot
1/4
26.03.2019.
u 08:00

Srpski pjevač Sejo Kalač ukrao je telefon tijekom kupnje na benzinskoj postaji, a snimka iz rujna tek je danas procurila u javnost

Tijekom današnjeg dana na društvenim mrežama počela je kružiti snimka srpskog pjevača zabavne glazbe Seje Kalača na kojoj se vidi kako krade na jednoj benzinskoj postaji u Hrvatskoj.

Snimka je nastala još prošle godine u rujnu, ali tek je sada procurila u javnost. Na njoj je vidljivo kako pjevač krade mobilni telefon.
Do krađe je došlo tako što je kupac ispred njega spustio mobilni telefon pokraj blagajne dok ne plati svoj račun, ali ga je zaboravio.


 

On je zatim uzeo vrećice i otišao, a na red je došao Sejo koji je uzeo telefon, što se vidi na snimci.

 

 

Pogledajte koji plesni parovi plešu u 'Ples sa zvijezdama'.

Komentara 34

SC
schwertransport
08:14 26.03.2019.

I sta kazu fanovi!?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:48 26.03.2019.

Kada Srbin nesto ukrade onda to automatski postaje oduvek srbsko. Tako oni kroz povjest prisvajaju tudje teritorije, tudje velikane, pa i tudju imovinu.

BU
Budak
08:40 26.03.2019.

Sirotinja izgubila kontrolu u Zapadnoj trgovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije