Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE U PRITVORU

Srpski glazbenik kojeg obožavaju mladi Hrvati uhićen pod ozbiljnim optužbama

Foto: Instagram
1/4
05.10.2020.
u 11:20

Kako pišu srpski mediji, Rasta je u trenutku uhićenja kod sebe imao nekoliko grama marihuane, no pretresom stana pronađeno mu je još kilogram ove droge.

Srpski reper Stefan Đurić-Rasta uhićen je proteklog vikenda u Beogradu i u pritvoru će ostati idućih mjesec dana nakon što su protiv njega iznesene ozbiljne optužbe o prodaji nezakonitih supstancija.

Kako pišu srpski mediji, Rasta je u trenutku uhićenja kod sebe imao nekoliko grama marihuane, no pretresom stana pronađeno mu je još kilogram ove droge. 

– Terete ga da je marihuanu držao zbog prodaje, a svi znaju da on nije diler, već da ju je konzumirao. Smatram da je određeni pritvor neosnovan jer je on javna osoba kako bi se tima pokazalo da i poznati završavaju iza rešetaka – kazao je poznati srpski odvjetnik Vuk Tufegdžić za Kurir.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Reper je poznat po tome da se ne ustručava u javnosti zapaliti džoint, a marihuanu je na taj način konzumirao i na svojim nastupima, zbog čega su ga često kritizirali.

– Moje mišljenje je da travu treba probati s 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam jako mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš shvatiti što je to – kazao je u jednom intervjuu Rasta. 

Inače, Rastu obožavaju i mladi Hrvati, pa se njegove pjesme često nađu među 10 najslušanijih na YouTubeu. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AD
adler77
11:55 05.10.2020.

Da i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije