Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Srećko očitao bukvicu svima: Nemojte biti prokleti

Foto: Nova TV
1/8
25.09.2018.
u 09:16

Srećko je farmerima za ručkom očitao bukvicu o nepravedno pojedenim keksima .

Mentor Joža stigao je u posjet farmerima te sa sobom poveo i klijenta za kojeg će farmeri mljeti kukuruz i pšenicu i tako zaraditi deset dukata.

Srećko i Joža krenuli su u obilazak farme gdje mu je Joža dao upute što sve moraju napraviti i popraviti na farmi. Joža je farmerima doveo i jednu krmaču za koju im je napomenuo da ju moraju držati kao kap vode na dlanu. 

Farmeri su shvatili da im mlin može biti jako dobar izvor prihoda kojim bi mogli opskrbljivati hranu idućih nekoliko mjeseci pa su tako krenuli u potragu za ključem. Nedugo nakon što su krenuli u potragu pronašli su ga u duelističkoj kućici, a njihovoj sreći nije bilo kraja.

Srećko je farmerima za ručkom očitao bukvicu o nepravedno pojedenim keksima te rekao: „Nemojte ljudi krasti hranu! Budite svjesni da se sve vidi! Nemojte biti prokleti! Ako ja s ovom kilažom mogu biti na ovoj hrani, onda može i pajdo koji je duplo lakši i svi vi redom. Ne sramotite se za šaku keksa! A ovaj što krade po noći njemu ide na obraz.“

Srećkovim opaskama pridružili su se i Anica i Matej koji su primijetili da je u bunar, iz kojeg životinje piju vodu, upao sapun. Hoće li se javiti farmer koji krade po noći i hoće li primiti na znanje Srećkove opaske, ostaje nam za vidjeti.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Krotila
10:07 25.09.2018.

farma ludaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije