Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Šprajc otkrio kako provodi vrijeme nakon infarkta

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/4
05.01.2020.
u 09:00

- Malo smo izašli prošetati srce - napisao je voditelj pokraj fotografije na kojoj šeta u pratnji 4-godišnje labradorice Bele.

Zoran Šprajc dobro se oporavlja od infarkta kojeg je doživio prije nešto više od mjesec dana, a nakon čega su mu ugradili stent u KBC Dubrava. Voditelj RTL-ovog Direkta još uvijek se ne vraća na posao, a fanovima na Instagramu je pokazao kako provodi dane. 

- Malo smo izašli prošetati srce - napisao je voditelj pokraj fotografije na kojoj šeta u pratnji 4-godišnje labradorice Bele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo smo izašli prošetati srce... #walking #dog #healthylifestyle #cardio #kupujmohrvatsko❤

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

- Šetnja je najbolji lijek za cirkulaciju i jačanje srca kao i za čišćenje krvnih žila - napisao mu je jedan pratitelj, a fotografija je u sat vremena dobila 2500 lajkova. 

Podsjetimo, Šprajc je prije šest godina već imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u KB-u Dubrava, gdje su mu liječnici ugradili stent. – Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže "dosta", vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja, sigurno će im spasiti život – napisao je tada Šprajc na svojem Facebook profilu.

Po izlasku iz bolnice napisao je: "Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB-a Dubrava na tržište su pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji.

Ključne riječi

Komentara 37

JU
juma
10:49 05.01.2020.

U biti bi trebao biti u najboljim profesionalnim godinama, a on vec izgleda kao rusevina. Nezdrav nacin zivota i nakupljena zloba, crnilo i negativnost prema drustvu u kojemu zivi i radi dosli su na naplatu. Nitko to ne moze godinama nositii u sebi, bez da mu se odrazi na zdravlje

FA
fake
11:16 05.01.2020.

Koga zanima što on radi?Tisuće ljudi dobiju srčani udar pa ne znamo za njih ali ovaj je kao netko bitan.Pljuc.

Avatar guten_tag
guten_tag
11:05 05.01.2020.

čime je on zaslužio javnost? možda jer je "novinar" godien, hihi? to je onaj koji je na javni medij dovodio jugo đenerala Rašetu i to na dan sjećanja na žrtve Vukovara da gusla velikosrpsku šovinističku propagandu protiv Hrvatske. usput je objavljivao i širio udbašku propagandu o "prodaji Vukovara" koji nikad neće biti u Hrvatskoj. s pedeset godina shebao srce,vidi se da je živio neuredno, žderao, pio, pušio i odrađivao prljave poslove za one koji su ga instalirali u javni medij koji svi plaćamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije