Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlađe je slađe

HRT-ov urednik ženi djevojku koja je samo devet godina starija od njegova sina

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/7
27.11.2018.
u 13:33

Ljepotica koja je prije tri godine osvojila srce sportskog novinara Brune Kovačevića zadnjih dana uživa u biranju vjenčanice

Proteklog vikenda veselo žensko društvo predvođeno Matejom Franić ludovalo je na njezinoj djevojačkoj zabavi u zagrebačkom baru.

Ljepotica koja je prije tri godine osvojila srce sportskog novinara i glavnog urednika svih HRT-ovih televizijskih programa i međunarodnoga televizijskog programskog kanala Brune Kovačevića zadnjih dana uživa u biranju vjenčanice za svadbu. Kako doznaju 24 sata, par je zakazao svadbu u zagrebačkom restoranu sredinom prosinca.  

GALERIJA Janica kaputom skriva trudnički trbuh

1/9

– Uz Brunu sam zavoljela skijanje kao da sam postala Janica Kostelić – rekla je Matea kad ju je Kovačević prvi put izveo u javnost, i to na premijeru filma “Gnothi Seauton” o najuspješnijoj hrvatskoj sportskoj obitelji, Kostelićima.

Atraktivna plavuša i bivša rukometašica zavela je Kovačevića čim su se upoznali. Prije pet godina navodno ih je spojila Brunina kolegica Mila Horvat. Sportski novinar i sam je kao dijete trenirao skijanje, koje mu je najdraži sport, ali tu ljubav ne može podijeliti sa svojom dragom. Zagrepčanka ima problema s koljenom pa joj je ta aktivnost zabranjena.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

– Iskreno sam uvjerena da će film konkurirati za Oscara jer dosad se nitko nije natjecao sa sportskim dokumentarcem – rekla je tad uvjerena Matea. Odjevena u bijelo strukirano odijelo ispod kojeg nije nosila grudnjak, Matea je odvažno istaknula raskošne obline.

Osim što imaju isti ukus i ljubav prema sportu, vole slušati i istu glazbu. Nakon što ju je Bruno prošetao “crvenim tepihom” na filmskoj premijeri, odveo ju je na koncert Borisa Novkovića, gdje se nisu odvajali jedno od drugog.

Ovo je Kovačeviću drugi brak. S bivšom suprugom Zrinkom bio je 15 godina u braku i imaju 20-godišnjeg sina. Hodali su samo dva tjedna kad ju je Bruno zaprosio. Bruno je ubrzo postao urednik sportskog programa, a Zrinka je počela raditi u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa te ubrzo postala državna tajnica. Zajedno su dobili sina Reja koji je samo devet godina mlađi od Brunine odabranice

Pogledajte videu u kojem vam proslavljena trenerica govori kako gubiti kilograme dok spavate: 

 

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:54 27.11.2018.

kao da si je tatu oženila, sve je dobro dok mu još sprava radi, poslije toga outsourcing

5S
505.scrtom
14:22 27.11.2018.

ne vjerujem da će sinu to smetati...

PR
prajdali100
14:20 27.11.2018.

Bruno moraš zapeti iz petnih žila.Nek ti je sa srećom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije