Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RUKE POMOĆI'

Splitski glazbenici udružili snage za stradalu Banovinu

Foto: Youtube
1/4
12.05.2021.
u 19:31

Humanitarnoj akciji "Glazbene ruke pomoći" odazvali su se brojni poznati splitski glasovi.

U novoj humanitarno-glazbenoj priči splitski glazbenici udružili su snage kako bi pjesmom „Ruke pomoći“ pružili pomoć i potporu Banovini.

- Hvala svima koji su sudjelovali i svojom prisutnošću donijeli emociju i snagu ovoj pjesmi. Neka ova pjesma bude barem žarulja nade na obzoru i da sve ružno ostane iza nas - kazali su iz Festiva.

Pod imenom „Glazbene ruke pomoći“ pjesmu su otpjevali Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Alen Nižetić, Hari Rončević, Barbara Garić, Boris Oštrić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Jole, Đoni Gitara, Izabela Martinović, Petar Dragojević, Nataša Reić, i Nenad Vetma.

Glazbu i tekst pjesme prožete emocijom i nadom potpisuje Pavao Akrap, član Festiva benda, dok su se za aranžman pobrinuli Leo Škaro i Damir Deva Marušić koji je zaslužan i za produkciju pjesme.

Video spot, za koji je arhivske snimke ustupila RTL televizija, je snimljen u produkciji Boštajna Vučaka, a izvođači, aranžeri, te sam autor pjesme odrekli su se autorskih prava, u korist stradalog područja.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nordic
23:24 12.05.2021.

❤ daje nadu u bolje sutra. Prelijepa pjesma. Bravo!! 👏👏👏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije