Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIRAJU RUSI

Snima se film o Nikoli Tesli, glavna uloga potvrđena slavnom sportašu

Nikola Tesla
12.06.2020.
u 10:53

- On je s oduševljenjem prihvatio informaciju da je u planu snimanje filma o Nikoli Tesli i voljan je podržati projekt, u svakom smislu. To je od velikog značaja za nas i Novak je vrlo pozitivno reagirao na Milošev poziv da igra Teslu - kazao je izvor

U susjednoj Srbiji planira se snimanje filma i serije o Nikoli Tesli, a kako piše Telegraf, glavna uloga potvrđena je najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću. 

Projekt priprema Miloš Biković, poznati srpski glumac i zvijezda filma i serije "Južni vjetar". Biković je u Sankt Peterburgu potpisao protokol o suradnji na projektu "Tesla", s ruskom Nacionalnom medijskom grupom. Rusi ulažu 2 milijuna eura, a u planu je snimanje filma i serije.Kako je kazao izvor za Telegraf, Đoković je oduševljen idejom ali su male šanse da pristane i to samo zbog manjka vremena. 

Nikola Tesla
1/8

- On je s oduševljenjem prihvatio informaciju da je u planu snimanje filma o Nikoli Tesli i voljan je podržati projekt, u svakom smislu. To je od velikog značaja za nas i Novak je vrlo pozitivno reagirao na Milošev poziv da igra Teslu. Uz ogromni odjek koji bi to napravilo, zanimljivo je i to koliko Nole sliči na Teslu - kazao je izvor. 

Đoković je više puta javno govorio koliko se divi slavnom izumitelju iz Hrvatske.

-  Jedan od ljudi kojima se cijelog života divim, iako nisam živio u njegovoj eri. Ostavio je ogromno nasljedstvo svima nama. On se zove Nikola Tesla. Mnogi koji gledaju vjerojatno znaju ko je on. On je jedan od najvećih razloga zašto imamo ovaj 'live' i sve što je bežično je njegov izum - rekao je Novak jednom prilikom.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije