Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruke podrške

Smogovci ujedinjeni za Zagrepčane: 'Čuvajte sebe i svoje bližnje. Ostanite doma'

Foto: Privatni album
1/10
25.03.2020.
u 14:28

Vesela ekipa omiljenih Smogovaca čija popularnost ne jenjava ni danas pružila je podršku Zagrepčanima u ovim neizvjesnim vremenima.

Porukama podrške Hrvatima koje ovih dana odašilju brojne zvijezde pridružili su se i legendarni Smogovci. Glumci jedne od najpopularnijih domaćih serija okupili su se u ovoj humanitarnoj misiji na inicijativu Alina Kavura (poznatijeg i kao prvog Dade u seriji) kako bi u ovim teškim vremenima pružili podršku svojim sugrađanima. Video porukama vratili su mnogima osmijeh na lice.

- Ja sam Dragec Vragec iz Smogovaca. Želim vam reći da je Zagreb dovoljno velik da ne bude mali u ovim nevoljama. Nemojte gubiti nadu i smisao za humor - rekao je glumac Tomislav Štriga.

Foto: Privatni album

Poruku su uputili i Cobra te Dado Vragec, koje su utjelovili Mario i Boris Mirković. - Dragi, moji. Čujem da i Cobra već sprema neki lijek. Čuvajte se i čuvajte druge. Pusa od vašeg 'Smogovca' Dade - rekao je Boris.

Mnogima omiljeni Buco kojeg je utjelovio Edin Osmić poruku građanima uputio je na originalan način, iz smočnice iz koje je u seriji često krao pekmez.

- Pozdrav ekipa. Čuvajte sebe. Čuvajte svoje bližnje i čuvajte jedni druge. Ostanite doma - rekao je Buco. Svoje poruke gledateljima su poslali i Alin Kavur, poznatiji kao prvi Dado, Barbara Rocco koja je igrala lik Vlaste, Mazalo odnosno Damir Šaban te njegova 'djevojka' Dunja koju je tumačila glumica Višnja Babić.

- Sve ćemo mi to prebroditi. Nitko nam ništa ne može kada smo zajedno. Zahvaljujem se BBB, Torcidi koja je podržala Zagreb... Hvala svima - kazao je u videu Kumpić kojeg tumači  Božidar Košćak.

Foto: Privatni album

Poruke Smogovaca pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Optimyst
Optimyst
14:54 25.03.2020.

Višnja Babić je glumila Dunju samo u zadnje dvije sezone , za mnoge "prava" Dunja je bila Anamarija Petričević.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije