Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnost na prvom mjestu

Slavni supermodel šokirala pojavom na aerodromu, u panici od zaraze pojavila se u zaštitnom odijelu

Foto: Instagram
1/8
12.03.2020.
u 22:20

Naime, manekenka je pri ulasku u avion spustila svoje torbe sa strane te na ruke stavila dvije rukavice i antibakterijske maramice kojima je pobrisala sve na svom sjedalu, ali i oko njega.

Naomi Campbell svejtski je poznata manekenka koja na svojim društvenim mrežama nerijetko objavljuje golišave fotografije te one sa snimanja raznih editorijala, modnih revija.. No, manekenka je sada podlegla mjerama sigurnosti koje obilaze cijeli svijet povodom širenja epidemije koronavirusa.

Campbell, poznata kao 'čistunka', pokazala je još i ranije kako svoje rutine čišćenja, pogotovo tijekom putovanja, shvaća vrlo ozbiljno. 

Ovaj put je pozirala na losanđeleskom aerodromu u zaštitnom bijelom odijelu karakterističnom za epidemiologe.

- Sigurnost na prvom mjestu, nova razina. Cijeli video uskoro ću objaviti na YouTubeu - napisala je u opis objave na Instagramu.

1/5

Prije nekoliko dana objavila je video podsjetnik u kojemu pokazuje rutinu čišćenja prije svakog leta. Naime, manekenka je pri ulasku u avion spustila svoje torbe sa strane te na ruke stavila dvije rukavice i antibakterijske maramice kojima je pobrisala sve na svom sjedalu, ali i oko njega. - Sve što postoji mogućnost da dotaknete - rekla je pritom. Dodala je da to radi pri svakom ulasku u avion, uvijek.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Nije me briga što ljudi misle, to je moje zdravlje i ovako se ja osjećam bolje - objasnila je.

S obzirom na to da zbog karijere putuje gotovo svakodnevno i u razne dijelove svijeta, naučila je uz sebe imati sve što joj treba za čišćenje i higijenu pa se tako u njezinoj torbi osim zaštitnih maski, antibakterijskih maramica i rukavica, mogu pronaći i još poneka sredstva za dezinfekciju, ali i 'paket za hidrataciju' pun maski za lice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije