Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštajna turneja

Slavni glazbenik vodio je dvostruki život, a kada je skupio snage za istinu, upao je u pakao droge i alkohola

04.12.2022.
u 20:30

Na posljednjem koncertu Elton John na scenu se popeo sa suprugom Davidom Furnishem i dvojicom sinova. U 70-ima je pjevačeva popularnost dosegnula vrhunac, dobio je poziv da nastupa u Izraelu i Sovjetskom Savezu. Tada je već slovio za svjetsku zvijezdu. No onda je u 80-ima morao na operaciju glasnica nakon čega mu se glas promijenio.

Ključne riječi

Komentara 11

NO
NoHo
06:31 05.12.2022.

Dire Straits "Money for Nothing" originalna druga strofa je bila zafrkancija na njegov racun. Kada je Elton John postao kanadski "zet", Kanada zabranila "Money for Nothing". Elton sretan, Knopfler morao sutjeti, ali je "crko rokenrol". Mozete naci i originalnu iu i cenzuriranu verziju na YouTube.

DU
Dubrovnik4711
00:08 05.12.2022.

Nema sta. Musko pa kaze da ima muza. I, ako se to nekome ucini nenormalnima, nisi normalan. Pa, to je ucjena cista i ludost. A reci da je to bolesno onda si fasista. Nije bolest nego pravo na izbor.

DU
Deleted user
05:27 05.12.2022.

Na stranu privatni život, čovjek je glazbeni genij. Ne treba gledati privatno, nego kao glazbenika. Istina je da bez geyeva i biseksualaca, ekscentrika i narkomana glazbena scena proteklih 50 godina ne bi bila ni sjena onoga što je stvarno bila.. Vječne melodije, pjesme za pamćenje, kultni hitovi, jedinstveni glazbeni aranžmani. Mladi se vraćaju tom starom pravcu pop glazbe, oni danas malo što imaju za što bi se mogli uhvatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?