Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Karibima

Slavna pjevačica proslavila rođendan u vili poznatog Hrvata: Jeo se jastog, pio se šampanjac...

Cardi B partija u vili Zlatka Marića
Foto: Instagram/Airbnb
1/6
16.10.2019.
u 20:35

Energična reperica Cardi B proslavila je 27. rođendan u vili koja je u vlasništvu hrvatskog poduzetnika Zlatka Marića, potvrđeno je Večernjem listu.

Dobitnica Grammyja i reperica Cardi B proslavila je 27. rođendan putovanjem na karipsko otočje Turks i Caicos.

Tamo je u Vili Lidiji, koja je u vlasništvu Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić, u društvu supruga repera Offseta, sestre Hennessy Caroline i odabranih poznanika odlučila napraviti slavlje za pamćenje, potvrdio nam je Zlatkov sin Kristian Marić.

Zanimalo nas je je li reperica osebujnog stila imala nekakve posebne zahtjeve uoči ostanka u vili.
- Nije bilo nikakvih posebnih zahtjeva. Bio je vatromet, torta...sve što su i drugi prije nje tražili. Iznenađujuće skromna cura – rekao nam je Kristian. Na snimkama koje kruže društvenim mrežama, raspoloženo društvo pleše i ispija najfinije šampanjce i žestice te uživaju u vožnji jet-skijem na vodi. Gastro ponuda nije manjkala. Naime na stolu su se našli jastog, toranj od morskih plodova, odresci, tartufi i makaroni sa sirom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Da je ovo često odredište proslava za slavne, pokazalo se još 2016. kad je najmlađa sestra Kardashian obitelji Kylie Jenner proslavila 19. rođendan, unajmivši vilu Lidiju i Pearl east. Tada je cijena boravka po danu bila oko 66 tisuća kuna po danu, a danas je za vilu Lidiju cijena dostupna isključivo na upit.

Vila se sastoji od sedam soba i može primiti 14 gostiju, a za ugodniji boravak na raspolaganju su im osobni kuhari, posluga i zaštitari. Ovaj luksuz prostire se na više od 1100 kvadratnih metara, a ispod kuće nalazi se privatna pješčana plaža. Prvi susjedi su glumac Bruce Willis, glazbenik Keith Richards i modna dizajnerica Donna Karan. 

Komentara 5

CH
che99
21:14 16.10.2019.

sada će Marićevim zaštitarima plaća naglo skočiti sa 3250 na 3300 kn!!!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
22:03 16.10.2019.

Cardi B?! Who the hell is that?!

IL
ilijan1a
20:58 16.10.2019.

Sodoma i Gomora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije