Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala u knjizi

Slavna manekenka ponovno šokira: 'S 13 godina govorili su mi da sam seksi, i roditelji su htjeli iskoristiti moj izgled'

Emily Ratajkowski
Foto: Instagram
1/10
26.11.2021.
u 23:00

Njezina je majka često isticala njezinu ljepotu. Na prvoj audiciji za manekenku, ona je primijetila da njezinu kćer odmjerava jedan mladić te joj je odmah ponosno istaknula 'kompliment'.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski (30) posljednjih mjesec dana šokira svijet priznanjima iz svoje knjige "My Body". Nakon što je otkrila da ju je slavni pjevač Robin Thicke pipkao na snimanju spota za njegovu pjesmu "Blurred Lines", sad je progovorila i o kastingu na koji je išla kao srednjoškolka. 

Naime, jedan agent podlo joj je komentirao fotografije.

"E ovo je izgled... Ovako znamo da je ova djevojka za je***", govorio je dok je pregledavao njezin portfolio kojeg je ponijela sa sobom. Emily je u svijet manekenstva ušla sa samo 12 godine, a često su je na kastinzima i revijama etiketirali kao 'previše seksi'.

"Bila sam dijete... Ali nekako sam već tada bila stručnjakinja za otkrivanje skrivenih muških želja, čak i ako nisam u potpunosti razumjela što da radim zbog toga", prenosi Daily Mail. Priznala je da joj je zbog svega vrlo rano dosadilo biti seks simbolom. A osim pristranih nepoznatih osoba, čak su se i njezini roditelji htjeli okoristiti lijepim izgledom mlade manekenke. 

"Nikada se nisam puno molila... Ali sjećam se da sam se kao mlada djevojka molila da mi Bog da ljepotu. Ljepota je bila način da budem posebna. Kad sam bila posebna, tad sam najviše osjećala roditeljsku ljubav... Oboma, a posebno mojoj majci, bilo je važno da se njihovu kćer doživljava kao lijepu", priznala je slavna manekenka. 

Njezina je majka često s ponosom isticala njezinu ljepotu. Na prvoj audiciji za manekenku, ona je primijetila da njezinu kćer odmjerava jedan mladić. "Onaj te je mladić gledao kada si ustala i zamahnula kosom. Promatrao te je", rekla je tada majka.

VIDEO>>Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roland
06:25 27.11.2021.

Holivudska glumica Brooke Shields je s 14 ili 15 godina glumila u Plavoj laguni scene u kojima je bila potpuno razodjenuta. Tada je to bilo prihvatljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije