Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već se nagađalo

Slavna glumica prirema se za novu ulogu, ali ne filmsku!

Foto: PA/Pixsell
1/4
10.12.2018.
u 06:39

Najstarija kći Streep i muža Dona Gummera očekuje prvo dijete sa zaručnikom Meharom Sethijem. Vijest je potvrdio njihov glasnogovornik za Us Weekly.

Meryl Streep, slavna glumica, filantrop i aktivistica uskoro će na sebe preuzeti još jednu veliku ulogu.

Naime, ona postaje baka! Mamie Gummer, najstarija kći Streep i muža Dona Gummera očekuje prvo dijete sa zaručnikom Meharom Sethijem. Vijest je potvrdio njihov glasnogovornik za Us Weekly. 

Gummer je poznata po seriji "Dobra žena", ali glumila je i s majkom 2015. u filmu "Rock kraljica". Mnogi su počeli nagađati da je trudna kada se pojavila na premijeri filma Mary, Queen of Scots u utorak.

Glumica je bila odjevena u bijelu haljinu s delikatnim rozim ružama, a iako je haljina bila malo šireg kroja, već nazirao trbuščić. 

Ključne riječi

Komentara 3

M3
Miške 3
07:16 10.12.2018.

Koja su to imena, da jezik polomiš. Kao u Pakistanu ili Palestini.

LU
Lujo123
07:21 10.12.2018.

ne "birate" nego "buncate"! Tipfeler moba.

LU
Lujo123
07:20 10.12.2018.

ko je ova "slavna glumica"?! VL gripe još nema, a vi birate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije