Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži naknadu

Slavna glumica na sudu: Bivša zaposlenica tuži nju i njezinog partnera

Foto: PA/Pixsell
1/8
03.06.2020.
u 21:07

Sarah Jessica Parker u New Yorku ima dva pop-up dućana, jedan u Zapadnoj 52. ulici i drugi u 93. južnoj ulici, a ima i dućane u Las Vegasu, Marylandu, Dubaiju, Abu Dhabiju i Kanadi.

Bivša djelatnica SJP trgovina Heather Holt Vrhovnom sudu u New Yorku podnijela je papire u kojima tvrdi da joj glumica Sarah Jessica Parker i njezin poslovni partner George Malkemus nisu isplatili prekovremene sate u razdoblju od 31. prosinca 2018. pa sve do 1. ožujka 2020. godine.

1/6

"Tužitelju nisu adekvatno kompenzirani prekovremeni sati za sve sate koje je odradila iznad onih četrdeset u radnom tjednu", stoji u tužbi, no nije spomenuto o kolikom je iznosu riječ.

Sarah Jessica Parker u New Yorku ima dva pop-up dućana, jedan u Zapadnoj 52. ulici i drugi u 93. južnoj ulici, a ima i dućane u Las Vegasu, Marylandu, Dubaiju, Abu Dhabiju i Kanadi.

Bivša djelatnica sada traži nadoknadu plaće, kao i kamate te novčane kazne.

"Svi u New Yorku zaslužuju biti plaćeni za vrijeme koje su odradili. Kršenja zakona o plaći su ozbiljna i svaki poslodavac koji ih prekrši treba biti odgovoran za to, čak i poznate osobe poput Parker", rekao je njezin odvjetnik Lawrence Spasojevich, dok je odvjetnički tim slavne glumice rekao pak kako su za tužbu doznali tek nakon upita novinara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije