Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNO RAZDOBLJE

Slavna američka glumica progovorila o obiteljskoj tragediji

Eva Mendes
Foto: Julian Da Costa/Press Association/PIXSELL
1/8
02.08.2016.
u 20:54

Amada je također ime Evine bake, a u latino kulturi mnoga imena koriste se više puta: Maria del Carmen, Maria Elena, Maria Liliana...

Eva Mendes i Ryan Gosling sretno su dočekali svoju drugu kćerku, a ime koje su joj nadjenuli zapravo je drugo ime njihove prve kćeri Esmeralde Amade.

Amada je također ime Evine bake, a u latino kulturi mnoga imena koriste se više puta: Maria del Carmen, Maria Elena, Maria Liliana...

Rođenje kćeri pratilo je emotivno razdoblje gubitka Evinog brata, koji je preminuo nakon teške borbe s rakom u 53. godini.

'Gubitak brata zbližio je ionako blisku obitelj. Sada kada su se svi okupili zbog rođenja malenog bića, presretna sam što ih imam.', rekla je Eva za toofab.com.

>> U novoj akcijskoj komediji „Dobri momci“ zabavnije nego ikad

Komentara 4

ZE
zelenakrava
21:08 02.08.2016.

Stvarno me izgleda pregazilo vrijeme.Nisam nikad čuo za tu slavnu glumicu.

JO
Jole1958
21:15 02.08.2016.

Ako sam dobro razumio ime njihove druge kćeri je Amanda, što je ujedno drugo ime njihove prve kćeri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije