Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sav u tetovažama

Skinuo se omiljeni kuhar brojnih Hrvatica i pokazao isklesani torzo: 'Gori sve'

Foto: Arena Hospitality Group
1/6
28.10.2019.
u 12:47

Šarmantan chef Ivan Pažanin zagolicao je maštu brojnim obožavateljicama fotografijom na kojoj pozira u moru gol do pasa.

Splitski kuhar Ivan Pažanin, kojeg trenutačno gledamo u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', predah od snimanja odlučio je iskoristiti za odmor u Dalmaciji.

– Preko ljeta za mene nema odmora, radi se mnogo, ali naviknuo sam na to. Naravno, skoknuo sam do plaže, ali mora nikad dosta. Možda se uspijem odmoriti ove zime – kazao je Pažanin nedavno u intervjuu za Večernji list.

Zgodni kuhar sada se pohvalio morskim radostima i razveselio mnogobrojne obožavateljice posljednjom fotografijom na Instagramu. Pažanin je, naime, objavio fotografiju na kojoj pozira u moru gol do pasa, a njegov isklesani torzo ukrašen brojnim tetovažama mnoge je ostavio bez daha. 

"Tu sam bia, jesam i ostat ću. I kad zadnji puta pođem leć", napisao je naočiti Dalmatinac u opisu fotografije koja je oduševila pripadnice nježnijeg spola.

 "Apolon od kužine", "Njam Njam" i "Gori sve", poručile su mu dame u komentarima, a neke od njih primijetile su i kako je omiljeni kuhar brojnih Hrvatica na fotografiji nastojao sakriti svoje ''nesavršenosti''.

 "A što si uvukao drobić, kakvi je to kuhar bez malo pancetice na drobu", napisala je jedna od pratiteljica koja ovaj potez naočitom kuharu ipak nije uzela za zlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧭TU SAM BIA, JESAM I OSTAT ĆU I KAD ZADNJI PUTA POĐEM LEĆI🌊

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
17:34 28.10.2019.

Ni danas nemre gluplje. Čovek potfutran, uvlekel trbuh i poza 'malo se bum nakostrešil' i evo toi je 'torzo za raspamet'. Hahaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije