Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karijeru započela sa 16

Sjećate li se Super Silve? Kraljica skandala se borila s depresijom i anoreksijom

Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/8
17.04.2019.
u 21:50

Život joj obilježila teška prometna nesreća, nakon koje se oporavljala dugo i mukotrpno. Naime, nakon gaže u Varaždinu s organizatorom se vraćala u Zagreb, doživjeli su prometnu nesreću i Silva je završila u bolnici u teškom stanju.

Već gotovo pet godina nema informacija o tome gdje je pjevačica Silvija Mišanović, poznatija kao Super Silva. Nema je na društvenim mrežama ni u javnosti.

Kada je 2014. govorila za medije, rekla je kako se planira nastaviti baviti glazbom i vratiti se narodnom prizvuku zbog koji joj je donosio najveću zaradu, ali i činio je najsretnijom. 

Foto: Boris Scitar/Vecernji list arhiva

Silvija je rođena u siromašnoj obitelji u Tuzli. Provodila je dane s bratom i ocem, roditelji su joj bili rastavljeni, a preselila je u Zagreb nakon završene osnovne škole. Zbog financija nije uspjela završiti srednju školu, a glazbenu karijeru započela je kad je imala 16 godina. Tada je prvenstveno bila usmjerena na narodnu glazbu, a kasnije je radila i moderniju glazbu.

Život joj obilježila teška prometna nesreća, nakon koje se oporavljala dugo i mukotrpno. Naime, nakon gaže u Varaždinu s organizatorom se vraćala u Zagreb, doživjeli su prometnu nesreću i Silva je završila u bolnici u teškom stanju. Dobila je potres mozga, zdjelica joj je bila slomljena, a i kralježnica joj je bila povrijeđena.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list arhiva

Doktori su bili uvjereni da više neće moći hodati no oporavila se. Ipak, to nije bio kraj njezinih problema. Završila je na psihijatriji, oboljela od depresije i anoreksije. Ni to ju nije zaustavilo. Našla je novu snagu, vratila se na pozornicu, a zaljubila se u svoju menadžericu Brunu, no i s njom je kasnije prekinula.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

  
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:29 18.04.2019.

Jedino nisam shvatio svrhu članka , pomozite mi pojašnjenjima !

Avatar __MAX__
__MAX__
22:18 17.04.2019.

Silva je borac i zelim joj svu srecu ovog svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije