Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro-a-porter

Sjajna kolekcija: Zigman žena ove zime je seksi i samouvjerena!

Juraj Zigman (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/26
26.10.2013.
u 23:24

Pošto radim puno projekata koji zažive samo jednom kao kazalište i slično, ovo je ipak dugoročnije i žene će moći bilo kada, bez obzira na modne trendove, u mojim haljinama i za nekoliko godina izgledati moderno - rekao je Zigman.

Ovogodišnji Schwarzkopf Cro-a-porter nije mogao dobiti bolji završetak od spektakularne revije kolekcije jednog od najboljih hrvatskih modnih dizajnera Juraja Zigmana.

Veliki utjecaj tartan uzorka čine ovu Zigmanovu zimsku kolekciju, kojom nas je na neki način odveo u Škotsku, toplom, ugodnom i nosivom. Kolekcija od 50 modela obiluje prepoznatljivom štampom Juraja Zigmana koju sam osmišljava i izrađuje.

- Nakon mjesec dana izolacije teško je prenijeti osjećaje samo petnaest minuta nakon revije. Ljudi su oduševljeni a ja zbog toga sretan i uzbuđen. Znam da će ova kolekcija biti nošena i već sada, odmah nakon revije, imamo narudžbe. Mobitel mi je prekrcan porukama i to je divan osjećaj. Bitno je da sve živi i nakon revije. Sretan sam što smo svaku kreaciju namijenili proizvodnji i što se svaka može naručiti. Pošto radim puno projekata koji zažive samo jednom kao kazalište i slično, ovo je ipak dugoročnije i žene će moći bilo kada, bez obzira na modne trendove, u mojim haljinama i za nekoliko godina izgledati moderno - rekao je Zigman nakon revije.

Priznao je da je inspiraciju našao u slikama Botticellia, Da Vincija i ostalim renesansnim slikarima. \"Zigman žena ove zime je sexy, samouvjerena a dizajner ovom kolekcijom želi potaknuti žene da budu kreativne i da se igraju i uživaju u modi\", stoji u priopćenju Cro-a-portera.

>>Nina Morić nije bila glavni modni zgoditak ELFS-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije