Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIDJELA MU SE

Sin oskarovca se na zanimljiv način upucava Adele

Foto: Instagram
1/6
03.09.2020.
u 23:15

U videu Chet sluša Adelein hit "Set Fire to the Rain" te joj se obraća na jamajkanskom naglasku, govori joj da izgleda dobro i poziva da mu se javi.

Pjevačica Adele skinula je više od 40 kilograma, a to nije prošlo neopaženo kod muškog spola. Podsjetimo, Adele je počela mršavjeti nakon razvoda od Simona Koneckog s kojima ima sina Angela.

Posljednji u nizu udvarača je Chet Hanks, sin oskrovca Toma Hanksa. Nakon što je Adele na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju s jamajkanskim motivima i "batu knots" frizurom, mnogi su je napali zbog kulturne aproprijacije. To je korisnike društvenih mreža podsjetilo i na Cheta, inače repera.

Foto: Instagram screenshot

On je jednom na crvenom tepihu govorio jamajkanskim naglaskom, pa su neki napisali kako bi se trebao spojiti s Adele. Neki su ih počeli i spajati u zajedničke memeove,a  Chet se nakon toga i obratio Adele na Instagramu. U videu Chet sluša Adelein hit "Set Fire to the Rain" te joj se obraća na jamajkanskom naglasku, govori joj da izgleda dobro i poziva da mu se javi.

- Molim vasm neka netko kaže Adele da mi se hitno javi. Moramo o nečemu razgovarati - napisao je uz video. Adele još uvijek nije odgovorila. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije