Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Veliki uspjeh malog Beckhama!

brooklyn beckham
Foto: Instagram
1/6
12.07.2016.
u 11:49

Za najnoviju kampanju za parfeme "Brit" modne kuće Burberry, fotografije je snimio tinejdžer, sin nogometne zvijezde Davida Beckhama

Modna kuća Burberry predstavila je svoju najnoviju kampanju za parfeme "Brit" za koju je fotografije snimio tinejdžer, sin nogometne zvijezde Davida Beckhama i njegove supruge, modne dizajnerice Victorije.

Iz ove britanske modne kuće, poznate po svojim balonerima, rekli su kako je sedamnaestogodišnji Brooklyn Beckham fotografirao nekoliko modela u Londonu.

Njegov mlađi brat Romeo ranije je bio model za tu modnu kuću. 

 

My passion

Fotografiju objavljuje bb (@brooklynbeckham)

>>Brooklyn Beckham (13) kupuje darove beskućnicima

Komentara 4

LU
lukborn
13:42 12.07.2016.

ma naravno. njegov talent je prepoznat od najranije dobi

RI
rikavac
17:22 12.07.2016.

Da nije njihov sin nikad nista nebi snimio.

Avatar commentator
commentator
22:11 12.07.2016.

Ta (fensi) mlađarija niš drugo ne radi nego fotografira, Canon u rukama i idemo, škljoc, škljoc, to im je kao misija čim iziđu iz jajeta, (još im na glavi stoji pola ljuske k'o u Kalimera.) Što je najbolje ne moraju si prljati rukice u tamnoj komori, samo se prenemagat na kompjuteru. A još ako se radi o mladom Bekamovom, taj pomete svu mlađarsku fotografsku konkureniju, jer ako si od jednog Bekama i jedne Spice cura, uspijeh fensi fotografa ti je priljepljen na čelu čim se rodiš. Nije to nikakva velika vijest, ili novost. Vjest bi bila da je taj mladac otiš'o "za mehaničara" na primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije