Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz prve ruke

Show BezVeze bit će najzabavnija emisija posljednjih godina na TV-u

18.10.2015., Zagreb -  Snimanje pilot epizode HRT-ovog kviza BezVeze.  Danijela Trbovic.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
20.10.2015.
u 21:00

Bili smo na snimanju pilot-emisije showa HRT-a i pobijedili!

Ksenija Erker, Nataša Škaričić i Borivoj Radaković prvi su natjecatelji koji će danas otići u izolaciju u kuriju Bučar u Samoboru, gdje šest dana neće znati što se događa u vanjskom svijetu.

Njihovu sposobnost odvajanja lažnih od pravih vijesti idućeg ponedjeljka, 26. listopada u 20 sati testirat će Daniela Trbović, u novom licencnom showu HRT-a BezVeze (The Bubble).

Novinar Večernjeg lista imao je priliku kao natjecatelj u pokusnoj emisiji vidjeti kako će to sve izgledati, te pobijediti, u konkurenciji novinara Zrinke Pavlić i Siniše Pavića.

Doduše, za razliku od budućih natjecatelja, nismo bili u izolaciji, ali smo iz prve ruke mogli vidjeti kakve nas igre očekuju. Sudeći po viđenom – show bi vrlo lako mogla postati jedna od najzabavnijih emisija posljednjih godina na malim ekranima. Doista, zamislite da je netko zaista bio u izolaciji, a serviraju mu vijest kao što je "Severini na koncertu bilo šestero ljudi", "MUP razvio aplikaciju kojom će se moći prijaviti zločin", ili "Hrvatsku reprezentaciju nakon povratka s Malte dočekalo samo šestero ljudi"? U komentiranju tih vijesti bit će presudna i duhovitost natjecatelja, koji će zajedno s Danielom Trbović kroz razne igre komentirati tjedan koji su proveli u izolaciji. Ima tu i videovijesti, isječaka iz novina, ali i prepoznavanja osoba na slici kojima je glava sakrivena, pa smo tako morali prepoznati Janicu Kostelić na promociji proizvođača dijamanata.

Opširnije o novom showu HRT-a The Bubble (BezVeze), kao i detalje luksuzne kurije u Samoboru u kojoj će boraviti natjecatelji, donosimo u petak u prilogu Ekran Večernjeg lista.

>>Evo što nas od jeseni očekuje na malim ekranima!

Komentara 17

DU
Deleted user
22:43 20.10.2015.

bit ce urnebesno....strahota....hrt

KR
kruti
21:43 20.10.2015.

ne znam kaj smo bogu skrivili da na ekranu partijske tv za 80kn mjesečnog harača moramo gledat ovu karlovačku lovkinju na ucjene,jel će možda dovest i onog svog ex degenerika iz rijeke???

RA
rakikaki
22:54 20.10.2015.

Tko se na Trbovicku nasmije taj nije normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije