Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Severina na Instagramu čestitala rođendan posebnom muškarcu: 'Volimo te'

Foto: Instagram
1/11
26.10.2021.
u 21:45

"Sretan rođendan. Volimo te Filipe", piše na torti koju je producent dobio, što se može vidjeti na fotografiji koju je pjevačica objavila na Instagram Storyju.

Pjevačica Severina na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj je pokazala što je pripremila za rođendan producentu Filipu Miletiću. Osim što surađuju, Severina i Filip se druže i privatno. 

"Sretan rođendan. Volimo te Filipe", piše na torti koju je producent dobio, što se može vidjeti na fotografiji koju je pjevačica objavila na Instagram Storyju.
 

Foto: Instagram

Pjevačica se ovog ljeta nije odvajala od svog prijatelja Filipa, s kojim je uživala i na moru.

- Pa ja najbolje radim sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli što se tiče suradnje. Imamo isti pogled na svijet. Ona vjeruje u ono što radimo i želi se mijenjati, što je jako važno za pjevača - rekao je producent nedavno za srpske medije.

Inače, Severina trenutačno radi punom parom. Svoje obožavatelje nedavno je obavijestila da sprema novi album, a iako se mjesecima šuškalo da će pjevačica dobiti vlastiti talk show na novoj televiziji Una TV, ona je to demantirala. 

 - Dugo sam pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ''Dodikovoj televiziji'', pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - kazala nam je Severina i dodala da je trenutačno potpuno koncentrirana na studio i dovršetak albuma te da ju to neizmjerno veseli. 

VIDEO Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način


 

 

Komentara 2

Avatar Slatka_Dalmatinka.
Slatka_Dalmatinka.
22:20 26.10.2021.

Seve ima iskustva sa psihopatima koji vrijeđaju žene...uspila se oduprijeti onom Popoviću koji joj se osvećivao preko djeteta, a sad i od ovom Dodiku...bravo

PU
Pukovnik
22:44 26.10.2021.

Promisknoj spodobi i vampiru od majke ove novine njene narodnosti daju golemi medijski prostor kako bi trovali moral Hrvatskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije