Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno dvije godine

Savjetnik predsjednice koji je napao Milanovića ljubi poznatu dizajnericu

Foto: Žarko Bašić/PIXELL
1/8
03.01.2020.
u 09:32

Par je, doznali smo od njihovih znanaca, u vezi već dvije godine, a prvotno prijateljstvo s vremenom je preraslo u ljubav u kojoj se oboje međusobno podržavaju, ne samo privatno već i na poslovnom putu koji grade.

Savjetnik aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar sinoć je izgubio kontrolu pa je nakon sučeljavanja na HTV-u napao predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića.

Madžar je stupce medija nedavno punio kada se doznalo da je u vezi s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, a zajedno su viđeni na utakmici između Hrvatske i Mađarske.



Iako su na poljudskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Mađarske svi pogledi bili upereni prema travnjaku, mnogima ipak nije promaknulo da je na tribinama bio i par za koji se već dugo u kuloarima priča da je zaljubljen. Riječ je o poznatoj modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović i doc. dr. Tomislavu Madžaru, uspješnom dugogodišnjem liječniku nogometne i rukometne reprezentacije, liječniku i savjetniku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Par je, doznali smo od njihovih znanaca, u vezi već dvije godine, a prvotno prijateljstvo s vremenom je preraslo u ljubav u kojoj se oboje međusobno podržavaju, ne samo privatno već i na poslovnom putu koji grade. Naime, Aleksandra je svoju modnu priču proširila i izvan granica Hrvatske, a dr. Madžar, inače poznat kao veliki zagovornik promoviranja Hrvatske kao izvrsne destinacije zdravstvenog turizma, u svojoj poliklinici zapošljava tridesetak stručnjaka iz raznih grana medicine. Nazvali smo ga i pitali za komentar o vezi s dizajnericom, na što nam je on, kroz osmijeh, kazao:

– Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan – rekao je liječnik kojeg su mnogi zapazili i prošle godine kada je na reviji svoje odabranice jednoj ženi spasio život. Naime, dok su uzvanici uživali na reviji u Atelijeru Meštrović, u restoranu Didov san, koji se nalazi preko puta Atelijera, odvijala se prava drama. Jednoj gošći restorana odjednom je pozlilo, a upravo joj je dr. Madžar spasio život. Kako su mnogi vidjeli da je dr. Madžar otišao na reviju, u trenutku kada je gospođi pozlilo nazvali su ga te je on brzom intervencijom reanimirao ženu dok nije došla Hitna pomoć.

Upravo zbog brojnih dosadašnjih poslovnih projekata ovog para, njihovi prijatelji komentiraju da je ovo dvoje uspješnih ljudi između ostalog spojila i činjenica da su perfekcionisti u poslu koji obavljaju te su mu izuzetno posvećeni. Unatoč zgusnutom dnevnom rasporedu, doznajemo kako svaki slobodan trenutak, kojih nije puno, nastoje provesti zajedno. Najsretniji su kada uspiju nekamo otputovati, a kao veliki fanovi nogometa prošle su godine bodrili našu reprezentaciju u Rusiji. Kada su u Zagrebu, najčešće ih se može vidjeti u nekom od restorana ili u izlascima na društvena događanja te u kinu i kazalištu koje oboje jednako vole.

Komentara 15

TT
TTjac
10:17 03.01.2020.

Izgleda ko zadnji čoban, što ne čudi za nekog kradezeovog šupka.

ZI
Zir
09:40 03.01.2020.

A sto o ovoj vezi kazu eminentni, Skoko, Macan i Mamicka, to mi je jako vazno da bi mogao zivjeti, bez njih neznam sto bi mislio, donijeti bilo koji zakljucak???

UM
Umoran
09:40 03.01.2020.

Ništa čudno, ovakav ljepotan je san svake zgodne djevojke! Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije