Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiša ne smeta

Saša Kopljar ne kupa se u moru pa mještani govore da i ne zna plivati

kopljar (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
30.07.2010.
u 21:00

- Nedavno sam pročitao i knjigu Vlatke Pokos “Život u raju” i moram priznati da mi se svidjela. Dobro je napisana na emotivnoj razini i, nakon što sam je pročitao, odbacio sam neke predrasude o Vlatki – kaže voditelj.

Tamni oblaci koji su jučer nad Primoštenom nagovijestili dolazak ljetne nevere nisu nimalo pokvarili godišnji odmor Saši Kopljaru. Štoviše, voditelja Dnevnika Nove TV pomalo su i razveselili jer već niz godina nije svoje noge brćkao u našem moru.

U društvu hladnog pića

– Naše je more jako hladno i svaki ulazak u njega za mene je šok. Izbjegavam ga već desetak godina – priznaje simpatični voditelj, kojem morske dubine nisu privlačne ni zbog raznih “nemani” koje plivaju njime.

– Svako malo pročitam da je negdje viđen morski pas, nije mi nimalo svejedno kad to pročitam. Da mogu, ja bih prvih 30 metara morskog dna izbetonirao tako da se izbjegne opasnost da te bocne morski jež ili kliještima capne rak – kroza smijeh kaže Kopljar te dodaje da mještani Primoštena, u kojem ljetuje već 30 godina, misle da on ne zna plivati. Njegova djeca, 10-godišnja Ariana i sedmogodišnji Fran, nisu poput tate i guštaju u kupanju u moru i ostalim morskim radostima.

– Klinci svako popodne sa suprugom Renatom idu na kupanje, a ja ostajem doma u hladu, u društvu daljinskog upravljača i hladnog piće. Uzmem i knjigu u ruke. Nedavno sam pročitao i knjigu Vlatke Pokos “Život u raju” i moram priznati da mi se svidjela. Dobro je napisana na emotivnoj razini i, nakon što sam je pročitao, odbacio sam neke predrasude o Vlatki. Sad sam se bacio na Dostojevskog – zadovoljno će voditelj. Ne razbija glavu hoće li mu suprugu na plaži oteti markantni stranac.

– Ne razmišljam više o tome toliko i ne brinem se iako se ona svaki put oskudno odjene za odlazak na plažu, ali se svaki put i vrati doma – šaleći se kazuje Kopljar. Ni kuhinji se ne približava dok je na odmoru, to zadovoljstvo prepušta supruzi.

Zalomi se i provod

– Tek kad skuha ručak, supruga se može s djecom uputiti na plažu, a ja pripomognema pranjem suđa i, ako se slučajno nešto pokvari, pokušam to dovesti u red – pohvalio se Saša, koji ni nakon desetljeća ljetovanja na moru nije svladao umijeće pečenja ribe na gradelama, nego taj posao prepušta svojoj Renati. Iako ne voli kad sunce u Primoštenu zaprži, taj gradić Kopljar obožava jer je idealan za miran, obiteljski odmor.

– Ponekad supruga i ja odemo do Aurore, često vodimo i klince sa sobom jer ih nema tko čuvati – kaže Saša.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
MINERVA
23:14 30.07.2010.

Daj Renata provjeri imaš li ti muža ili kućni fikus? Neće s tobom i djecom na plažu... ...niti slučajno da stopi mali prst u more da ga ne bi popapale morske nemani... ...ne pada mu napamet da nešto skuha, tee tako i tebi omogući da se malo odmoriš na godišnjem... ...nikada nije ispekao nešto na roštilju, vjerojatno se plaši da ne opeče prstiće... ...već samo sjedi u naslonjaču s daljinskim u ruci... ...katastrofa...nije mi jasno zašto je uopće pošao s vama na more...da glumi fikus možda? :))

BK
bez_komentara_2
22:53 30.07.2010.

Daj idi se kupati,a ne čitanje Vlatke Pokos

MA
martina14
11:19 31.07.2010.

draga minerva...saša kopljar je jedna izuzetno duhovita osoba...a ove sve njegove izjave u ovom članku su sarkastično duhovite i ne moraš se odmah pecati na prvu da on baš ništa ne radi sa obitelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije