Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto s obitelji

Saša Kopljar: Kći Ariana je na mene, uopće se ne kupa u Jadranu

kopljar
Pixsell
17.08.2013.
u 08:07

Putovao je u Bol na Braču, u Hvar, na ATP turnir u Umagu , Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Solaris, u Pag kod prijatelja, no Saša Koljar nigdje se nije okupao u moru jer se na našoj obali kupa samo u bazenima.

Voditelju Dnevnika Nove TV stalna baza za godišnje odmore već desetljećima je Primošten iz kojeg je ovo ljeto sa suprugom Renatom, 13-godišnjom kćeri Arianom i 11-godišnjim sinom Franom putovao u Bol na Braču, u Hvar, na ATP turnir u Umagu , Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Solaris, u Pag kod prijatelja, no Saša Koljar nigdje se nije okupao u moru jer se na našoj obali kupa samo u bazenima.

U Jadranskom moru se ne kupate jer vam je, kako je poznato, prehladno, a i smeta vam neravno morsko tlo. Jeste li se kupali u nekim drugim morima?

– Jesam, u Miamiju, Maleziji, Egiptu, Južnoafričkoj Republici. Ondje su mora vrlo topla i jedino u takvu vodu mogu kročiti.

Je li netko od vaših potomaka naslijedio vašu netoleranciju prema temperaturi našeg mora?

– Čini se da je kći Ariana. Uopće se ne kupa, ovo je ljeto možda dvaput izišla iz kuće, samo sjedi unutra i lakira nokte. Fali joj Zagreb i njeno društvo.

S obzirom na to da joj je 13, je li već krenula u večernje izlaske?

– Nije, ne zanima je to još, eventualno ode u kino.

Provodite li godišnji bez gledanja televizije ili ne možete odoliti, a da ne upalite TV?

– Jedino što obavezno pogledam je Dnevnik Nove TV. Za to uvijek izdvojim vrijeme i ne mogu zamisliti dan bez da ne doznam svježe informacije iz zemlje i svijeta.

Na Bolu ste s obitelji i ove godine bili na već tradicionalnom modnom događanju. Koliko pažnje vaši klinci posvećuju odijevanju?

– Fran je mali kicoš. Jako pazi na to da mu je odjeća usklađena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije