Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Sanela otkrila istinu o prekidu zaruka s Edinom: 'Povrijedio me. Sve sam mu rekla, a on je digao ruke od nas'

Foto: RTL
1/9
08.12.2021.
u 19:45

- Poslije ceremonije se jesam preselila u Bihać, ali bio je splet okolnosti takav da nisam mogla biti u državi od tri mjeseca pošto nemam papire. Postojala je solucija da preko oca mogu dobiti papire, dosta se to iskompliciralo, malo se razdužilo, ja sam se morala vratiti nazad u Hrvatsku - ispričala je Sanela.

U finalu druge sezone showa 'Brak na prvu' gledatelji su imali priliku vidjeti zaruke Edina Bešića i Sanele Novljaković koji su, barem kako se činilo, nakon propalih brakova svoju sreću pronašli jedan u drugome. Njihova ljubav rasplamsala se pred kamerama, a ubrzo su uslijedile i zaruke, no njihov odnos nakon showa nije dugo potrajao. 

Gostujući u podcastu 'Roksini anđeli' na portalu RTl.hr Sanela je otkrila kako se osjećala kad ju je Edin zaprosio, ali i zbog čega je njihova ljubav na kraju pukla. 

- Da sam imala krila, poletjela bih. Bila sam stvarno u šoku, prvi put da me netko u životu zaprosio i to tako brzo- ispričala je Sanela za RTL

Foto: RTL/Screenshot

Njihova romansa nastavila se u Bihaću gdje je par skupa živio no nakon nekog vremena Sanela se vratila u Zagreb, a  veza je nakon samo par mjeseci pukla. 

- Poslije ceremonije se jesam preselila u Bihać, ali bio je splet okolnosti takav da nisam mogla biti u državi od tri mjeseca pošto nemam papire. Postojala je solucija da preko oca mogu dobiti papire, dosta se to iskompliciralo, malo se razdužilo, ja sam se morala vratiti nazad u Hrvatsku, nisam zapravo mogla ni naći dolje posao, tj. dobiti posao... Našla bih ja posao, najmanji problem. Međutim, eto, takav nekakav glupi splet okolnosti je bio da, nažalost, sam se vratila u Hrvatsku - kazala je Sanela koja je u međuvremenu našla posao u Zagrebu. 

- Ja sam to iskomunicirala s njim, međutim, nekako je onda on digao ruke od svega, nije htio imati vezu na daljinu. Gdje sam ja rekla nećeš ti 200, 220 kilometara koliko nas drži ta udaljenost od Bihaća do Zagreba, ali jednostavno kao da je digao ruke - rekla je Sanela pa priznala da ju je Edin povrijedio. 

- Svi su mislili da ja glumim i da moji osjećaji nisu iskreni. Nije mi padalo napamet ljubiti se strastveno s njim pred kamerama jer nismo djeca. Znam što sam osjećala prema njemu, znam što je on osjećao prema meni, ali valjda je život tako htio - zaključila je Sanela. 

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
08:40 09.12.2021.

Jel to itko smatra za ozbiljno

AN
ANNY
08:06 09.12.2021.

Ako je prava ljubav onda nema granica. Dokaz, da je bilo sve drugo u interesu.

LO
luka_os
07:04 09.12.2021.

svi su u krivu jedino je sanela u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije