Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotografija iz Engleske

Sandra Perković vratila se na Instagram nakon višemjesečne pauze, evo što je poručila pratiteljima

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/15
22.05.2022.
u 19:30

Proslavljena atletičarka Sandra Perković ponovno je krenula s objavama na Instagramu, a sa svojim pratiteljima podijelila je selfie na kojem pokazuje da se nalazi na natjecanju u Engleskoj te ih obavijestila kako je natjecanje prošlo.

Naša vrhunska atletičarka Sandra Perković (31) vratila je svoj profil na društvenoj mreži Instagram. Sportašica je nakon tri mjeseca tišine vratila profil te ponovno krenula s objavama.

Naime, Sandra je svoju prvu objavu nakon stanke objavila prije pet dana, a radi se o objavi u kojoj je jednom poznatom brendu sportske opreme čestitala rođendan. Svoju iduću objavu stavila je jučer. Radi se o selfiju pored kojeg je istaknula da se natječe na mitingu Dijamantne lige u Engleskoj.

– Bok Birmingham!  Vraćam se na teren – napisala je pored fotografije.

Na svojem Instagram Storyju objavila je i de je osvojila drugo mjesto na ovom mitingu. – Drugo mjesto i sedam bodova osvaja Hrvatska – napisala je pored fotografije na kojoj svima šalje poljubac. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, Sandra je svoj Instagram profil deaktivirala početkom ožujka. Ona se ove društvene mreže odlučila odreći samo u vrijeme korizme, no i nakon završetka korizme njezin profil na Instagram i dalje je bio neaktivan. Razlog tome ozbiljne su pripreme za nova natjecanja, treninzi dva do tri puta tjedno, a smatra i da joj Instagram općenito oduzima jako mnogo vremena, doznao je tada Story.

Podsjetimo, Sandra je na svom profilu na ovoj društvenoj mreži pratitelje zadivila svakom novom fotografijom na kojoj je pokazivala dijelove iz svog sportskog, ali i privatnog života. Sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem jedno je vrijeme uživala na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji s koje je objavljivala fotografije u kupaćim kostimima kojima je dodatno oduševila pratitelje isklesanim  i preplanulim tijelom u badiću.

Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine, a prije nego što je postao njezin trener i sam je bio uspješan sportaš – bacač kugle.

VIDEO Proba Prljavog kazališta ze predstojeću turneju

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:02 23.05.2022.

Greza, baš po ukusu pokojnog Bandića.

GR
grodar
20:50 22.05.2022.

bandićka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije