Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži odgovore

Sama je mjesecima, a utjehu pronalazi u Bibliji

jennifer lopez
Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/7
20.06.2014.
u 13:23

Jennifer Lopez kaže kako se od posljednjeg prekida oporavlja istražujući svoju dušu

Jennifer Lopez prije nekoliko dana izdala je novi album, koji je potpuno propao na top listama, a u središtu je vrlo javnog raskida veze. No, lijepa 44-godišnja pjevačica kaže kako je zapravo sama već mjesecima, jer je njena veza s Casperom Smartom odavno gotova.

– Da, sama sam već nekoliko mjeseci – otkrila je Lopez.

Majka dvoje djece, koja je ovih dana konačno finalizirala razvod od Marca Anthonyja, kaže kako se od posljednjeg prekida oporavlja istražujući svoju dušu.

– Veliki sam istraživač duše i čitam mnogo knjiga za samopomoć. Na neki način, uvijek tragam za odgovorima. Nasumice otvorim Bibliju tražeći odgovor i vodstvo – kaže JLo.

>>Izgleda li ona ikad loše? Pokazala bivšem što propušta

Komentara 3

HR
hrvatska91
15:01 20.06.2014.

"otvaranje" Biblije "u potrazi za vodstvom" (u ovom slučaju vjerojatno i nasumično) daleko je od dovoljnog... treba biti i vjerodostojni i vjerni član uže (obitelj) i šire zajednice (Crkva)... treba sudjelovati u sv. Sakramentima, posebno u ispovijedi... još više, treba odlaziti na sv.Misu, vjerovati u Uskrslog Gospodina, ljubiti Ga svim srcem, umom i dušom, te sudjelovati u Njegovoj žrtvi, tj. Euharistiji... također, treba i često razgovarati s Njim, tj. moliti..posebno za Njegovo beskrajno neistraživo neiscrpivo milosrđe... dakle, to je dugi put, često prepun obmani i zamki zloga, koji želi skrenuti dušu s tog Puta... a u ovom slučaju, bojim se da "lakše je devi proći kroz iglene uši, nego bogatašu ući u Kraljevstvo Nebesko". Također, umjesto kretanja u "istraživanje svoje duše" ("new-age" terminologija), treba poći sa prikazanjem i predanjem svoje duše i svog života Bogu... kako bi on djelovanjem svog Svetog Duha izveo u njoj i s njom ono što je najbolje, što je uistinu potrebno...za Njega, nas i naše bližnje...čak i naše neprijatelje... volio bih kad bi mnoge Jeniffer, kao i naše Severine, mogle razumijeti prihvatiti i iskusiti ovo...

CP
Cutura-Pajo
09:27 21.06.2014.

potat će časna sestra

SI
Simpson
14:08 20.06.2014.

aa bjeri j lo kome mazes oci s biblijom, da je citas ne bi se kurvala na svakom koraku I tako se slikala, kome supljake udaras...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije