Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV osoba godine - Zoran Šprajc

Ruža pripada supruzi, ona je odgovorna za projekt Zoran Šprajc

Zoran Šprajc
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
20.03.2016.
u 16:02

Voditelj RTL Direkta kaže da je zaboravio na sve kada je čuo da je pobijedio, ali da su mu u glavi samo bili gledatelji

Ako se itko ikada iz bilo kojeg razloga nadao da će Zorana Šprajca zateći nespremnog u kadru, dobio je priliku za to na dodjeli Večernjakove ruže. Naime, proglašenje TV osobom godine britkog i elokventnog maga informativnog programa RTL-a doslovno je šokiralo i umalo ostavilo bez riječi. Ipak, profesionalac se snašao i zahvalio najvažnijima.

– Osjećaj je nadnaravan! Zbilja se ovome nisam nadao – kazao je Šprajc stežući statuu u ruci pa dodao: – Baš sam bio u šoku. Planirao sam zahvaliti kolegama, šefovima, RTL-u, ovome i onome, ma svima, ali na pozornici su svi nestali iz moje glave i ostali su samo gledatelji koji u krajnjoj liniji i jesu najzaslužniji za ovu nagradu i njima puno hvala.

Na medijskom nebu, veli, već je desetljeće i nešto pa se šali da se malo zasitio samoga sebe. Dalje ga guraju gledatelji jer, kao što je važno da on osjeća da njegov posao ima smisla, tako je važno da to misle i oni. Usprkos ludom radnom ritmu, nastoji dnevno barem sat vremena odvojiti za komunikaciju s njima na svojoj fan-stranici ili na Twitteru, a osim gledateljima, evo kome je još ova nagrada s razlogom posvećena:

– Moja nagrada svoje će mjesto naći negdje blizu moje supruge. Ova Ruža definitivno pripada njoj. Ona je odgovorna za projekt Zoran Šprajc. Ono što je ona prošla u mojoj karijeri, s obzirom na radno vrijeme, pogotovo sada s ovom večernjom šihtom na RTL-u, to je doista projekt za koji zaslužuje da joj se oda priznanje. S njim na čelu informativni program RTL-a dobio je na snazi, a o planovima RTL Direkta u svojem stilu, s aluzijom na “češkanje” kojim je nedavno uzburkao javnost, kaže: – Idemo dalje samo biti bolji i sigurno ćemo se još pojačati dobrim novinarima jer na njih smo i najviše ponosni. To su ljudi koji donose energiju i pogonsko su gorivo našeg obrta. I nastavljamo se češkati kad nas i gdje nas svrbi!

>> VEČERNJAKOVA RUŽA 2015 Mia zasuzila, Šprajc se rukovao sa svima, Navojec poslao posebnog izaslanika

>> Zagrebački HNK ‘pucao’ je po šavovima

Komentara 20

HH
hrvoje.horvat.1970
16:47 20.03.2016.

Katastrofa. Šprajc, sinonim za najcrvenije režimsko novinarstvo.

DU
Deleted user
19:24 20.03.2016.

Sprajc se najlakse moze opisati kao "Frljic" HR novinarstva. Ne mogu vjerovat kako su svi tako lako zaboravili ono njegovo sramotno pljuvanje po Domovinskom ratu na sam dan obljetnice pada Vukovara. Upravo zato nisam ni ostao iznenaden kad se sa HRT-a preselio na odredenu "regionalnu" telev. postaju. Na svu srecu sad vodi dnevnik na najnegledanijoj postaji koja je jedino poznata po odredenom "trash" show-u. Ocito postoji neka poveznica.

Avatar navijač
navijač
20:21 20.03.2016.

Zoran (Jovanović) - to mu je momačko prezime - Šprajc, se seli po televizijskim kućama svako čas, valjda je sad komesar na RTL-u , koji je stvarno postao pravo smeće .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije