Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radijska osoba godina – Ivana Mišerić

Ruža pripada mojoj jutarnjoj ekipi, oni su moj stup i izvor energije

Ivana Mišerić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
01.04.2017.
u 22:36

Usprkos stresu koji nastaje svaki put ispred mikrofona, radio je, kaže, njena ljubav, a slušatelji motor zbog kojeg svaki dan ustaje u 4.15 ujutro

Radijska voditeljica Ivana Mišerić, uz čiji se glas razbuđuju slušatelji Otvorenog radija, zasluženo je osvojila Večernjakovu ružu.

– Jako sam sretna i uzbuđena jer se nagradi nisam nadala, no osjećaj je fenomenalan! Ruža je potvrda da ono što radimo ide u dobrom smjeru. Drago mi je što je Ruža došla u moje ruke, i to ne samo zbog mene same, nego zbog jutarnje ekipe s kojom radim, jer oni su moj stup, oni me smiruju i pune energijom. Nagrada je motivacija da budemo još bolji i velika odgovornost – rekla je uzbuđena Ivana i prisjetila se svojih novinarskih početaka.

– Počela sam na televiziji. Zanimljivo je što sam tamo došla zahvaljujući radijskoj audiciji. Prije 13 godina čula sam na radiju da traže novinare i spikere na lokalnoj radijskoj postaji pa sam se prijavila, a završila na televiziji. No ubrzo je na red došao radio. To je dinamičan medij koji ima posebnu čar – kaže Ivana koja se slaže da u novinarstvu, kao i u svakom drugom poslu, ima i stresa s kojim se lakše nositi ako voliš ono što radiš.

– Stres nastaje svaki put kad si ispred mikrofona, a najteži je zadatak biti jednostavan i izravan. Svi me pitaju je li mi teško rano se buditi, u 4.15 sati, no naviknula sam se na to zbog svojih slušatelja. Imam najveće blago na svijetu, a to su najbolji slušatelji. Obožavam dvosmjernu komunikaciju, to je moja motivacija i gorivo za rad – priznaje pa nastavlja: – Odmah sam nazvala mamu da čujem što kaže jer je kod kuće gledala televizijski prijenos dodjele i presretna je – kaže Ivana. A gdje će držati statuu Ruže, još nije odlučila.  

>>Sedmero veličanstvenih u HNK-u slavilo nagradu čitatelja

>>Ružu ću rado pokazivati svojim gostima jer je jako važna i izrazito lijepa

Komentara 2

Avatar dott980
dott980
09:43 02.04.2017.

radijska osoba godine, treba dodati na to i domoljub godine

Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:28 03.04.2017.

ima ..the look

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije