Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEROVALI ILI NE

Robert Pattinson: Još uvijek ne mogu naći djevojku

pattinson
Pixsell
13.10.2009.
u 14:49

Svakodnevno ga oblijeću stotine zaluđenih obožavateljica, no zgodni britanski glumac Robert Pattinson tvrdi da nikako ne može naći djevojku s kojom bi mogao izaći.

Svakodnevno ga oblijeću stotine zaluđenih obožavateljica, no zgodni britanski glumac Robert Pattinson tvrdi da nikako ne može naći djevojku s kojom bi mogao izaći. Razlog tome je što sve te djevojke nisu zaljubljene u njega nego u njegova filmskog lika, vampira Edwarda Cullena.
- Cure vrište za Edwardom, a ne za Robertom. Još uvijek nemam s kime izaći – potužio se 23-godišnji ljepotan.

Iako ima problema s nalaženjem djevojke, Rob priznaje da mu pažnje od pripadnica nježnijeg spola ne nedostaje.

- Neki dan sam bio na ručku u jednom restoranu i odjednom se ispred stvorilo 400 ljudi. To je bilo ludo, a sad je stalno tako – ispričao je za novine Sydney Morning Herald.

Međutim, nada se da će se takva opsjednutost njime smiriti nakon što se drugi film iz serijala o vampirima “Mladi mjesec” počne prikazivati jer on u njemu nema tako važnu ulogu.

- Taylor Lautner ima glavnu ulogu u drugom nastavku, a ne ja. Moja uloga je sporedna i zbog toga sam se osjećao slobodno tijekom snimanja – kaže Pattinson koji se u nastavku hita "Sumrak" pojavljuje samo u Bellinim snovima.

Komentara 2

IR
Ira
16:45 13.10.2009.

Ili neka mene nazove....nebi bilo loše ;)

DU
Deleted user
15:26 13.10.2009.

ak je tak gusto nek si nađe dečka. Danas je to \"in\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije