Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velikodušna zvijezda

Robert Pattinson beskućniku i uličnom sviraču kupio novu gitaru

robert pattinson
pixsell
01.09.2011.
u 12:18

Britanskog glumca toliko je ganula svirka uličnog svirača da je umjesto ubacivanja nekoliko dolara u limenu kutiju otišao do obližnjeg dućana kupiti mu novu gitaru.

Britanski glumac i zvijezda filmske sage "Sumrak" Robert Pattinson pokazao se kao momak velikog srca. Naime, glumcu se toliko svidjela svirka jednog beskućnika na ulici da mu je umjesto bacanja nekoliko novčića u limenu kutiju otišao kupiti novu gitaru. Svjedoci kažu da je ulični svirač bio nekoliko sati u šoku, nije se uopće nadao tako lijepoj gesti.

– Robert mu je dao gitaru i odmah se odvezao svojim autom. Čovjek nije imao pojma tko je on, mislio je da je gitara ukradena. Stalno se osvrtao lijevo-desno očekujući policiju. Kad smo mu objasnili tko mu je darovao gitaru, bio je bez riječi. Nije mogao ni svirati koliko je bio smeten – rekao je jedan od svjedoka.

Komentara 1

DR
drug
15:32 01.09.2011.

Duge gace da je kupio bilo bi humanije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije