Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
R'n'B zvijezda s Barbadosa otvara novu stranicu u životu

Rihanna krajem studenoga objavljuje novi album

rihanna
Pixsell
14.10.2009.
u 19:36

Godinu punu turbulencija Rihanna će završiti u za nju ipak vedrijim tonovima. Naime R'n'B zvijezda s Barbadosa krajem studenoga trebala bi objaviti svoj novi album. Rihanna je na svom zvaničnom sajtu i Twitteru postavila kratku poruku "Čekanje je završeno. Datum 23. studenoga 2009.".

Godinu punu turbulencija Rihanna će završiti u za nju ipak vedrijim tonovima. Naime R'n'B zvijezda s Barbadosa krajem studenoga trebala bi objaviti svoj novi album.

Rihanna je na svom zvaničnom sajtu i Twitteru postavila kratku poruku "Čekanje je završeno. Datum 23. studenoga 2009.".

Već prije producent Tricky Stewart koji je potpisao megauspješni hit "Umbrella" najavio je da bi novi album na kojem će biti jedna sasvim drugačija Rihanna biti gotov do kraja godine.

Početkom veljače atraktivnu pjevačicu pretukao je njezin bivši dečko Chris Brown. Javnost je bila šokirana fotografijama pretučene pjevačice, koja je nakon toga uzela predah i povukla se iz javnosti.

Ubrzo je prekinula vezu s nasilnim Chrisom, a mediji su je u posljednje vrijeme povezivali s Justinom Timberlakeom koji gostuje na njezinu novom albumu.

Povratak na scenu Rihanna je najavila pjesmom "Run this town", a 23. studenoga bit će za nju dan D koji bi trebao pokazati hoće li se atraktivna pjevačica riješiti priče s nasilnim dečkom i ponovno zavladati svijetom glazbe koji je pokorila brojnim hitovima.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blackstena
17:38 03.11.2009.

slika govori 1000 rijeci...prekrasna mlada zena sa ne bas puno pameti...steta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije