Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maštovita pjevačica

Rihanna je prijateljici Adele poklonila seksi donje rublje

rihanna
AFP/Pixsell
30.10.2012.
u 17:04

Adele se jako razveselila daru, a Rihannina poruka u kojoj je pisalo da mora ostati seksi mama nasmijala je Adele do suza.

Na adresu pjevačice Adele, koja je prije deset dana rodila sina, ovaj tjedan stigao je zanimljiv paket od njene prijateljice Rihanne. Adelinu sinu poslala je dvije majice sa zanimljivim natpisima. Na jednoj piše: "Moja mama je rock zvijezda", a na drugoj: "Mojih devet mjeseci unutra su prošlost".

Maštovita Rihanna i za Adele je pripremila zanimljiv dar. Njoj je poslala seksi donje rublje uz koje je joj je napisala: Moraš ostati seksi mama, uživaj!

Ovaj dar nasmijao je Adele do suza i jako je razveselio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije