Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21 godinu zajedno

Reality zvijezdu razvod od moćnog odvjetnika je dotukao i prvi put o tome govori pred kamerama

Foto: profimedia
1/5
20.06.2021.
u 19:00

Erika Jayne ne može se još pomiriti s činjenicom da je njezin brak s odvjetnikom koji je branio i Erin Brockovich, zbilja došao svom kraju i o tome govori u realityju "Prave kućanice s Beverly Hillsa".

Razvod o kojem se u Americi puno pisalo zadnjih sedam mjeseci je onaj između slavnog odvjetnika Thomasa Girardija i njegove supruge Erike Jayne koju gledamo u reality showu "Prave kućanice s Beverly Hillsa". Girardi je poznat po tome što je branio "zviždačicu" Erin Brockovich i po toj priči je kasnije snimljen i film s Julijom Roberts u glavnoj ulozi, a Tom je 30 godina mlađu suprugu Eriku upoznao dok je bila konobarica u restoranu u koji je često dolazio. U braku su bili 21 godinu i njihov razlaz šokirao je njihove prijatelje koji su bili uvjereni kako je njihov brak uzor drugima.

Erika i Tom nisu u medijima komentirali vijest o svom razvodu, nisu komentirali ni činjenicu da nemaju predbračni ugovor niti su se osvrtali na napise kako je Girardijeva tvrtka optužena za pronevjeru novca. U novim nastavcima "Kućanica s Beverly Hillsa" Erika je prvi put pred drugim sudionicama ovog realityja pričala o razvodu. - Toliko je slojeva koji se tiču ovog razvoda. To je sve je*eno komplicirano. Teško je to uopće ikome objasniti. Znam da su moje kolegice iz showa šokirane i imaju puno pitanja - rekla je pred kamerama ovog realityja.

Foto: profimedia

Mediji pišu kako zasigurno slijedi jedna zanimljiva brakorazvodna parnica u kojoj će se otkriti pravi razlozi razvoda koji je, sudeći po fotografijama Erike koje su nedavno snimljene, sasvim uništio ovu bivšu konobaricu. U međuvremenu Erika je na tržište nekretnina stavila svoju vilu s velikim imanjem u Californiji i prodaje ju za 13 milijuna dolara. 

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije